Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една позитивна шпекулација на Гол.цом објавена вчера:
Barcelona rival Man Utd for Hummels
Manchester United's bid to sign Dortmund defender Mats Hummels has got a whole lot harder, with La Liga giants Barcelona joining the race for the German.

Шо е работава со Квадрадо? Го планираат за замена на Санчез или на Алвеш?
Праќаат понуда од 30'40 милиони за крило, а веќе дадоа 80 за Суарез и го продаваат Санчез :tapp:. Ако е негова замена стварно глупа работа. Од кај знаат дали добро ќе се покаже, за разлика од Санчез кој 3 сезони е кај нас. Купуваат напаѓачи, а стопери немаме.
Од Маркињос, Матје, Хумелс и Агер мора двајца да земат, МОРА!

BsB8dJ5CEAAI6Sh.jpg:large

Работава оди од полошо на полошо...:гомце:

Плус го избркале Корбеља, човекот кој работеше 32 години со дресовите (претходно татко му ја вршел таа работа). Се вратил вчера од одмор на работа и го отпуштиле, драг човек на сите кои што го знаеле. Станавме само уште еден клуб повеќе.

А типциве погоре се...(колку и да е глупо прашањево, првпат ги гледам...)

Ненормални :pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1404841360][/DOUBLEPOST]
А типциве погоре се...(колку и да е глупо прашањево, првпат ги гледам...)
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/article/one-direction-visit-the-camp-nou
Двајца членови на One direction.

Фала на понудата ама ете некој "гениј" во клубот одговорил.
https://twitter.com/barcastuff/status/485857044273303552
Да знам за ова го видов. Само прашање е дали е точно. Агер по се изгледа ќе бега од Ливерпул, ги ставил куќата и ресторанот на продажба. Е сега каде ќе оди не знам ама Барселона секако е една од опциите. На друго место стварно не знам кај би одел

Значи боље шо не ги знам...ооокеј, фала Ригел.

Венгер го потврди трансферот на Санчез. Утре ќе има и официално соопштување а после него ќе се официализира и трансферот на Суарез. Следните 2 недели очекувам и некој стопер да биде официализиран.

Тоа е тоа значи си иде мојот омилен играч од тимот а ќе седи Педро Со Раширените Раце (годинава уште повеќе ќе ми стане антипатичен). Едно е сигурно, Санчез ќе биде новиот Суарез во ПЛ, со среќа мајсторе, заслужуваш ти многу повеќе внимание.

Стварно не можам да разберам зошто го продавате Санчез и зошто не Педро, но фала како и да е, за супер цена го земавме ем со трансферот на Суарез Ливерпул се аут од топ 4 во ПЛ.

Стварно не можам да разберам зошто го продавате Санчез и зошто не Педро, но фала како и да е, за супер цена го земавме ем со трансферот на Суарез Ливерпул се аут од топ 4 во ПЛ.
Зошто парамециуми го водат клубот, а не луѓе со мозоци...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom