Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.547
- Поени од реакции
- 22.457
ЖБРЦ, Суарез не може да прави трансфер!
Де линк за ова...Мислам дека нема потреба за анализи сеа во врска со Суарез пошо 4 месеци нема право на трансфер
http://www.sport.es/es/noticias/barca/nueve-partidos-cuatro-meses-sancion-luis-suarez-3332759Де линк за ова...
ФИФА веќе потврди дека нема да има забрана да потпише за друг тим...Мислам дека нема потреба за анализи сеа во врска со Суарез пошо 4 месеци нема право на трансфер
Пеле, ти ли си?Барса е препознатлива по катастрофалните трансфери и купување на играчи, и незнам што се занесуваат кога ќе речат какви играчи излегле од нивните школи(ама баш никакви со одредени исклучоци)...кога па ги купуваат , ако се произлегувало од школите немало големите клубови како Реал, Милан, Ман.Утд и многу други да купувале со години, се оди на проверено - докажано, според мене ерата на барса е завршена со мечот Барса - Ман.Утд 3-1 , играта е веќе прочитана и играчите се заситени , според мене барса постепено ќе тоне и ќе стане новиот Интер, за жал.
Ти стиснав лајк пошо го читав тоа како пеПе прво ама ајт нека ти стоиПеле, ти ли си?
Пеле е познат по неговите прогнози, од кои 99% не се остваруваатТи стиснав лајк пошо го читав тоа како пеПе прво ама ајт нека ти стои
И мене ми се виде Пепе.Ти стиснав лајк пошо го читав тоа како пеПе прво ама ајт нека ти стои