Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Како мислиш ќе немаТЕ.
Мислиш дека си дел од НИВ?
Што си придонел за Твојот тим?
(не прашувам само за Барса, туку општо за сите тимови и нивните фанови)
Дали заедничкото за сите фанови е потребата да припаѓаш некаде во некоја... група?
Се извинувам за офтопикот, правам семинарска по психологија.
Da be bate akcii imame vo Barca cel fan klub i sea so te maci tebe,kako moze da ti pomogneme?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не го давајте Алвес бе да ви ебам говедата!

Еве сабајлечки добра вест

Luis Enrique has decided that he will not sell Pedro this summer #fcblive [sport]

Стварно не знам што е толку посебен Педро..какви напаѓачи не напуштија...тој остана..Срање управа..само тониме секој ден се повеќе..:facepalm:

Barcelona source: "Luis Enrique likes Marquinhos, but we won't do foolish things to sign him." [md]

Исто така некој извор вели дека вчера претставниците на Миранда биле во Барселона да преговараат:
Ракитиќ е опција ако продадеме некој од средниот ред.
Љоренте се согласува со намалување на платата за да дојде кај нас!

^
Миранда е добар играч,но веќе ја полни 30ката.Колку ќе ни биде паметен потег ова незнам:unsure:

30 год не се ништо за одбранбен играч. Маркињос и Миранда/Бенатиа/Лапорте и топ ќе биде. Фабрегас мора да остане доколку не планираат друг да донесат, не можеме да се потпираме на Чави веќе. За напаѓач не знам зошто се лажеме кога знаеме дека Меси ќе игра таму, и да донесат некој тоа нема да биде Љоренте пошо овој не може да игра на крилните позиции if you know what I mean

Миранда и Лапорт, плус да го шитниме Фабрегас и да си го земиме Ракитич. Онака половично ќе бидам задоволен со оглед на тие што ги продаваме.

Мене ми изгледа дека ќе земат некој да биде замена на Бартра , а Пике и Бартра да бидат прв избор. :unsure:

Мислам деκа ќе донесат κласична 9-κа, но сеκаκо игρач κој ќе се согласи на помала минутажа, нешто κаκо Лаρсон.

BonY4Z1IYAEwdra.jpg

Дел Боске има нов миленик :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom