Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Највеќе ми е жал е што губиме од најслабиот Реал во последните Класика. Пинто мораше да ја фата таа топка, таа една единствена ебана топка која беше упатена во текот на ова полувреме. Па втор голман на тим како Барселона си, мора да поседуваш квалитети

Пиши пропало, на овие не им се игра фудбал. Или за никаде е работата внатре во клубот или се чуваат за СП. Ако е второто, никој да не го освои и се да се продаде.

Највеќе ми е жал е што губиме од најслабиот Реал во последните Класика.
Точно.

Може беше офсајд голот ама нема оправдување за бедната игра без идеја. Пак цело полувреме се игра со нафрлени топки #TataOut

И кога дознаа за болеста на Тито не беа вака психички паднати. Тоне цела екипа.

Не верував дека некогаш ова ќе го напишам .
Меси и Фабрегас аут , Санчез и Педро ин.

Не очекувам ништо посебно во второ. Тата ќе се избаци со измена во 75та кога ќе биде веќе касно. СЕ ДА МУ ЕБАМ !

Алба се повредил...одлично.

site go znaeme potegot na tata vo vtoro
na mestoto na cesk vleguva aleksis i na mestoto na neymar vleguva pedro

Јас би ги отпуштил сите и би играл со момците што ја освоија младинската ЛШ. Толку без душа играчи немам видено. Секоја чест на генерацијата што беа , али барем нека си одат достојно , а не да си го валкат огромниот успех.

А на Тата се што му мрда да му ебам , од дете до жена до куче маче и било какво животинче што има дома. И риба ако има и рибата ќе ја ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom