Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам , песимист сум , Чави веќе е на залез на кариера , на клупа Тељо и Серхи Роберто , Пинто прв голман цела сезона . Изгледа Пујол ќе мора да почека за пензија а симптоматично ми е што ова го објавуваат во период на двомечот со Атлетико и повредата на Валдез како однапред да е планирано за да се зададе удар на Барса.Ние да освоиме едно трофејче барем таа сезона , со Лалига би бил ептен задоволен , па за другата отом потом. Нема да ни би ништо ако останеме една сезона без трофеј што чисто сумњам , и со овие играчи може да се бориме комотно за титула.
Абе дај не паничете пред време. Според сите кажувања станува збор за сериозна истрага ама сега во рок од 90 дена Барса треба да спреми жалба на одлуките па ќе одат на некој суд не знам како се вика. Значи дури одкако ќе се заврши целата постапка ќе може да се каже какви санкции ќе добие клубот.According to new report, Fifa's transfer ban would also mean that on-loan players Rafinha, Deulofeu and Bojan cannot return [catalunyaradio]![]()
Нека се множат!Тата стигна до 50-ка.
Значи статистички гледано ние играме подобра одбрана оваа година отколку годината кога освоивме се́. Интересно.Тата стигна до 50-ка.
[DOUBLEPOST=1396474476][/DOUBLEPOST]Numbers that match the best![]()
Martino’s record at the Barça helm stands at 37 victories, 8 draws and 5 defeats in official matches. His men have scored a total of 136 goals (2.7 per game) and conceded 37 (0.7 per game).
These numbers are the second best in Club history when it comes to debutant managers. Only Helenio Herrera (1958/59) has a better record: 40 victories, 5 draws and 5 defeats. Pep Guardiola’s record is nearly identical to Martino’s: 37 victories, 8 draws and 5 defeats (133 goals scored and 42 conceded).
А како ја прават целата ситуација, ко Барса да ги зела овие малите деца и врзени со лисици ги измачуваат дење ноќе се до нивниот евенетуален дебут за првиот тим