Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мене највеќе ме интересира дали овие неспособните што не водат знаеле дека постои ваква опасност. Мое мислење е дека морало да се знае сигурно имаат контакти во највисоките позиции на ФИФА.

Како можеа да дозволат да не реагираат порано да се затворат дупките во составот во зимскиот рок.

Па штом ги договорија Штеген и Халилович пред време сигурно знаеле за казната иако и за трансфериве не се знае сигурно дали ќе поминат

Требало да ги потпишат во минатиот преоден рок и да ги остават пола сезона на позајмица до летото за да се одигра против забраната.

Не бев јас фан на Лапорта бидејки беше ајдук ама овие се ептен неспособни

Мене највеќе ме интересира дали овие неспособните што не водат знаеле дека постои ваква опасност. Мое мислење е дека морало да се знае сигурно имаат контакти во највисоките позиции на ФИФА.

Како можеа да дозволат да не реагираат порано да се затворат дупките во составот во зимскиот рок.

На сите ни е јасно дека само голман планираа да купат , за во одбрана на местото на Пујол го планираат Бартра а замена на Дани да биде Монтоја.

Барса прави по еден трансфер годишно .

На сите ни е јасно дека само голман планираа да купат , за во одбрана на местото на Пујол го планираат Бартра а замена на Дани да биде Монтоја.

Барса прави по еден трансфер годишно .
Не верувам. Ќе се крене бунт веќе 4 години по ред ако не купат бек. Едвај се држи бордов на стаклени нозе моментално. Таков кикс би значело изгласување недоверба под итна постапка.

Ако ни се дозволи да правиме трансфери оваа година очигледно е дека освен Халилович и Тер Штеген се оди и на Мангала како прв избор за во одбрана и на уште еден плејмејкер. Можно е да треба да се купи уште некој играч за во случај да не ни ја укинат казната ама за тоа уште никој не размислувал сериозно...

^ што ќе ти е плејмејкер кога ги имаш во средина Чави, Бускетс, Иниеста, Фабрегас, Рафиња, Денис Суарез којшто ќе добива релативна минутажа наредна сезона

^ што ќе ти е плејмејкер кога ги имаш во средина Чави, Бускетс, Иниеста, Фабрегас, Рафиња, Денис Суарез којшто ќе добива релативна минутажа наредна сезона
Мене лично ич не ми треба. Ама изгледа како Тата и Зуби да бараат замена за Чави надвор од клубот. Рафиња и Денис Суарез се далеку од спремни за тоа да го сменат Чави. Не си ни таков тип на играчи.

Годинава сите фрки што се дешаваа во клубов наликуваат ко некој македонски тим што прави глупави малверзации. Стварно срамота да се деградира името на клубот со овие дегенерици во управата. Треба да се распнат сред плоштад.

Требало да ги потпишат во минатиот преоден рок и да ги остават пола сезона на позајмица до летото за да се одигра против забраната.

Не бев јас фан на Лапорта бидејки беше ајдук ама овие се ептен неспособни
Во која смисла ајдук? Има процес против Лапорта и неговата екипа кој беше дел од управата? Лапорта единствено беше економски слаб, многу трошеше инаку за оваа управа е толку многу совршен што може на факултетите кои предаваат менаџирање во спорт како предмет да биде изучуван.

Пинто објави некоја слика на фб и во коментар:

Me vas a crear secuelas cardiacas irreparables... por favor despeja... tu solo despeja...
Like · Reply · 33 · 13 hours ago

:pos:

Мамето нивно. Очигледно Перез си има набиено комплекси од Барса. Затоа не ме чуди што луѓе од највискиот ранк на ФИФА се и членови за Реал. Што сакам ко за инат си земеме тројна титула.

Мене лично ич не ми треба. Ама изгледа како Тата и Зуби да бараат замена за Чави надвор од клубот. Рафиња и Денис Суарез се далеку од спремни за тоа да го сменат Чави. Не си ни таков тип на играчи.
Ондак во таква ситуација ако носат од надвор заменик за Чави, тогаш Рафиња пак нема да се изнаигра и ќе си отиде како брат му. Фабрегас може да ја игра улогата на Чави тоа го играше и во Арсенал, така да не му е непозната таа позиција.

За многу брзо време клопчето ке се отплетка..Реал Мадрид стои зад ова...Страшно до каде доаѓа нивната рака, но ќе повторам уште еднаш има и политичка позадина..иако фудбалската е примарна..Какви фрустрации.. Очекувам да го згазат Реал во финалето на Купот, голема ќе биде мотивацијата после ова..Според медиумите Ројс, Штеген, Давид Луиз, уште еден одбранбен и по можност Агуеро требало да потпишат летово за Барса...За жал тоа тешко дека ќе се случи..

За стопер ќе го пазариме Баланта од Ривер. Проверена информација. Таман летово 2015 малце да собере искуство :)

Нема смисол уште една ебана година без асални трансфери. Се надевам ќе се реши ова во овие 90 дена или колку и да беше. 2014/2015 сезона ќе биде тотално промашена.[DOUBLEPOST=1396592698][/DOUBLEPOST]Нема смисол уште една ебана година без асални трансфери. Се надевам ќе се реши ова во овие 90 дена или колку и да беше. 2014/2015 сезона ќе биде тотално промашена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom