Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање на прес за Пеп.

Question at press call: "If Mourinho is 'the special one', aren't you 'the serial killer' since you won all 4 clasicos? :pos:

Еден предлог ако ве бендисува... Сите CULES како мојот аватар, не мора само FB да биде модерен :)

--- надополнето ---

Очекувам митски натпревар против еден голем противник. Знам дека стадионот ќе биде преполн. Вистинска чест е да играш пред милиони гледачи.
Невозможно е пред овој натпревар да нема суперпритисок. тоа е неопходно, тоа е дел од магијата на Ел Класико
После овој натпревар остануваат уште многу други, но во текот на последните неколку години овие натпревари имаат огромно влијание на крајниот пласман. Ние многу страдаме против Еспањол и Атлетико, а конкурентот лесно победува. Утре натпреварот е важен, но не и решавачки
Пеп: Мурињо знае - ние ќе напаѓаме, а тие ќе напаѓаат, кога ќе можат!!! :smir:
Дури и да загубиме, треба со рака на срце да кажеме дека сме играле како Барса. Мадрид секогаш бил добар тим и секогаш ќе биде. Ние имаме изградено филозофија и таа не треба да се менува

se znae od daleku deka barsa e timot sto ke napagja,a real e timot sto ke se brane
samo mi e sttrav od toa KOGA KE MOZAT da ne ni sibnat gol :)

--- надополнето ---

P.S. bojan ne e loso i eden prevod da stavis :)

se znae od daleku deka barsa e timot sto ke napagja,a real e timot sto ke se brane
samo mi e sttrav od toa KOGA KE MOZAT da ne ni sibnat gol :)

--- надополнето ---

P.S. bojan ne e loso i eden prevod da stavis :)

Question at press call: "If Mourinho is 'the special one', aren't you 'the serial killer' since you won all 4 clasicos?

Ако Мурињо е „Специјалниот“, не си ли ти „Серискиот убиец“ откако ги доби сите 4 Ел Класико?

jas ja zasakav barca poradi patrik klajvert previot dres sto go kupiv od barca mi e od nego i uste si go 4uvam :D

76662_10150090187675469_351142070468_7860466_59875  7_n.jpg

И има ли поубав поклон од победа на Ел Класико :)

^НЕМА...:)

Него, ептен споро ми проаѓа времево.:icon_conf

Лелее бе не иде времетоо.. :)

Утре имам колокфиум....ама на кого му е гајле бее...се чека 21ч,,,

Да се потсетиме малку од лани како идеше..........................

Ибрааааааааааааааааааааааааааааааа

Следат најтешките саати за нас навивачите до почетокот на Ел Класико.. Не знам како ќе успеам да дочекам до вечер... Последните саати секогаш најспоро минуваат.... Ова е ПРАЗНИК ЗА ОЧИ.... Увеерн сум дека ќе биде и празник за сите нас, навивачите на Блауграна.... ОДИМЕ НА ПОБЕДА, ОДИМЕ НА ПОРАСТ ПОВТОРНО НА РЕАЛ.... ПЕП E КОНСТАНТЕН ВО ТОЈ ДЕЛ.... ТОА НАЈВЕЌЕ МЕ РАДУВА.... VISCA EL BARCA, VISCA EL CATALUNYA......

--- надополнето ---

"Меси е тешко да се запре, бидејќи ни самиот до последен момент не знае што точно ќе направи, па како тогаш одбранбените фудбалери да знаат", рече Жозе Мурињо. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom