Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро му има некој кажано на Тата кај игра Фабре? Ми делува како воопшто да не знае дека ЦМФ му е матична позиција (n)

Не знам зошто се потресувате , штом го нема Чави , средината ни е Иниеста -Бускец-Фабрегас , да беше во состав и Чави е тогаш ќе имавте право да негодувате за Фабрегас бидејќи реално таа четворка на средина не функционира добро кога се заедно на терен.

Ако кикснеме на душа на Тата ќе оди киксот.
Зар малце му беа натпреварите со Билбао и Ајакс да ја увиди грешката што се прави со Цеск во нападот. Кога веќе го играш, играј го на место на Чави / Иниеста, во случајов на Чави кога веќе овој е на клупа.

Аман веќе од светло плавото сако. Се надевам нашиот Џовани нема да ни набута некој гол

Сонг голем дел од полувремето игра лажна 9-ка :vozbud:
Тоа е против вакви бункери ни треба разбивач, е тоа што немаме напаѓач ќе го користиме Сонг.

Извади го Нејмар од крило па да му ебам се толку ли сте ќорави плати земате за поставување формации од форумов овде ќе најдам повеќе што знаат и умеат. /rage

Se dvoumam sto e rabotata : Ili Fabregas mi stanuva najomrazen fudbaler ever ili Tata mi stanuva njomrazen trener ever....
Pa p materina,koravi se ili nekoe delce mu nedostasuva na strucniot stab.Fabregas spor kako traktor i vrska nema od napagac,site topki gi gubi koga igra na ta pozicija,ovie pak go igraat tamu:facepalm:.Ako gubime bod vecer,mrs Tata od kade sto dojde,pa tamu posle igraj so dvajca DM i zemi go Fabre kako napagac...Vakov fail poteg ne pamtam da ni se ima sulacno vo posledno vreme...Odime so glava vzid...

Колку промашувања аууу
--- надополнето: 14 декември 2013 во 21:52 ---
Монтоја е најтупиот играч со над 30 утакмици во историјата на Барса.. Олегер можи да му држи лекции за фудбал..

Се согласувам , немаш појма колку ми оди на нерви , овој или во Барса Б или нека го продадат . А и од Серхи Роберто нема да биде ништо.

Добро е што се искористи киксот на Реал и што повторно сме на +5.
Ако не се лажам ова беше 5-ти жолт на Нејмар, ќе фали против Гетафе следната. Без потреба му го даде судијата.

Монтоја :facepalm: Па Арбелоа е бољи у напад од тебе бе :icon_lol:

Монтоја е најнеписмен моментално во тимот. Значи кога и да има шанса да направи нешто корисно, мора да ја усере. Дали ќе биде со лош прием или ќе го блокираат (како во 90% од ситуациите). Демек треба да бидеме загрижени, ако си оди на крај на сезона? Нека фаќа магла одма, сеедно за 3-4 години никој нема да знае дека постои, затоа што ќе игра за Мурсија.

Иначе ќе се сликаме и без Нејмар следната утакмица против Гетафе...

Нејмар :cuc: не може да не се победи кога имаш вака расположен бразилец во нападот

ама сам не може буквално ништо,да е сега ставен со еден центарфор убиец маме ќе плакаат во Примера,ама........лажна деветка тракатанци глупости :tapp:

центарфор и халф во зимскиот преоден рок за јуриш на ЛШ и Примера,да не биде залудна сезонава за една ваква генерација на играчи

Монтоја е најтупиот играч со над 30 утакмици во историјата на Барса.. Олегер можи да му држи лекции за фудбал..

И Олегер играше десен бек, ако не се лажам. Коинциденција?:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom