Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Фабрегас мора да го извадат, катастрофа!

На претходните 10 натпревари се виде дека Фабрегас е угушен во средина со Иниеста (демек крило лол нонстоп оди во средина), Чави, Бускец и Меси кој се враќа по топка. Плус се што допре утна. Браво Мамли браво Тито.

Фабрегас нема никаква улога на оваа утакмица. Го играат лево крило, а Виља дреме на клупа:facepalm:
Него приметивте огромен број на шутеви од далечина? Изгледа се спремаат за Милан, на страна тоа штоа се очајни во тој поглед:cautious:

Da ne ocekuvaame cudo. Igrame prakticno bez trener, a protiv murinjo. Pep bese doctorot.

Istata igra so Milan Istata igra so sevilja. Loso precustvo imam..ni treba srekja, golema, I moment(i) na genijalnost

Edit: :facepalm: kaj se onie topki od Xavi i Iniesta prema Messi i ostali od pred nekoja sezona, to e to procitani sme nemat idea vo napadot ni kreativnost,

Dezavu

Dezavu

Dezavu

Ja gubime sezonata vo edna nedela. Isto kako lani. Se uspeavme da upropastime vo edna nedela.

Tvrdoglavost.

Koga nekoj ne tepa nekoj, dovolno e da ja rognat napred za da napraat eden na eden sansa.

Ne gubime, ama tie so treba i te kako znaeme da gi usereme od Tvrdoglavost

Ваљда едно вакво понижување може да ги освести.

ај у пичку матер.. овој мамли не знае еден саглам состав да направи.. а и овие шо се имат опуштено.. и ЛШ ќе отпаднеме 100% , Милан ќе ни дае 2 гола на Кампот !!

Нешто очаен интернет не можев ниту да гледам убаво.

Изгледа беше многу очајно ?

a koj optimisti bevme na pocetok od sezonava sega se vide kolku sme jaki.. se izivljavavme na ekipi ko Granada i Osasuna, a nitu eden pojak tim ne gi nadigravme sezonava, zalno e ova eh ko ke mi teknit pred 2 sezoni 5-0 ko gi tepavme na kampot majtap ko si igravme, sea takvo neso tie praet so nas :) ako ne se smenit 1 postava barem 2-3 rotacii za so Milan tolku od sezonava

Мислам дека ние сите сме повеќе разочарани од натпреварот со Милан. Доколку испаднеме и од ваков Милан ќе биде катастрофа. Ако успеат да се вратат сето овоа со купот брзо ќе се заборави

Очајни се, почнувајќи од Мамли до последниот на терен. Тактиката промашена, играчите кур не ги боли...Сезонава некои играчи покажаа дека ако не за пензија барем треба на клупа да седат. Како и да е, ова не се простува но еве да поминат во ЛШ да им го заборавиме срамов.

ПЕП,да дај Господ бел ден да не видиш каде и да одиш за донесувањето на Фабрегас.....
Колку ми се направи кејфот еј,барем манита да јадевме ќе беше фифти-фифти,една ние една тие....
Жално на тие 100 000 публика.....
Немам коментар,па зарем можно е да бидеме толку очајни ?!?!?!
Уште ли некој очекува да одиме понатаму против Милан ?!?!

Мислам дека ние сите сме повеќе разочарани од натпреварот со Милан. Доколку испаднеме и од ваков Милан ќе биде катастрофа. Ако успеат да се вратат сето овоа со купот брзо ќе се заборави

Тешко ќе биде,со оглед на фактот дека ќе бидат повторно без тренер.
Барса толку импотентна во напад не сум видел(неверојатно нешто),СИТЕ до еден се набутани во тоа средината каде што е по дифолт најгуста.Меси вечерва слаб,Фабре и столбовите на одбраната за никаде.Плус често пати контрите од противниците се играат баш на крилата(каде Алвес и Алба се премногу напред-два гола така ги попија).Пеп знаеше да ги справи овие дупки додека Мамли е Мамли.
Инаку,првото полувреме не беше воопшто лошо(се играше супер дирекно али сето тоа безвезе-нема егзекутор во центарот кој ги повлекува бековите).Се повлекуваше акција-се креираше простор по крилата и тогаш ништо оти нема кој да оди внатре и да финишира.

Што знам,добра страна е тоа што сме на добар пат да освоиме Ла лига а за другото(ЛШ) моментално е научна фантастика(барем за мене).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom