Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти го ебам животот,тон пари,тренер на најакиот клуб на светов,а судбинава си играт со тебе....Навивам за Реал,ама,држи се Тито.

Навистина жалосно, се здрвив кога го прочитав ова. Издржи Виланова сите сме со тебе.

Тажна и шокирачка вест. :( #AnimsTito
Можно е асистентот на Тито, Јорди Роура да го води тимот додека трае лекувањето на Тито.

Леле тапаа 'бем ти живот :tapp:

Добро бе мајката. Биваше ли истиот ден кога Абидал се врати ова да му се деси на Тито.

Сега за сега се тврди дека Барса чека дозвола од Тито да бара привремена замена. Иако тоа е најмалку битно сега. Најважно е клубот да му ја даде сета можна подршка на Тито.

Anims Tito!!!

proxy.jpg

Како е можно ова да и се случува на екипата, Абидал, Тито...таман се оправи еден, друг се разболува, што среќа ќе имавме :(

Штета за Тито, после толку години како помoшник тренер па може и да се рече во сенката на Пеп дојде на ред тој да пишува историја и му се случува ова!

Мислам дека неговата битка сега примарно не е да се врати во Барца туку да преживее!
#ÀnimsTito

Ќе му помине како на Меси што му поминуваат повредите, ќе видите ќе се врати побрзо од очекуваното. ;)

Единствено лошо е што може да му постане хронично па да има проблеми понатака... Нели истиот овој проблем го имаше лани?

За замена, типувам дека нема да биде ни Пеп ни Луис Енрике, туку некој трет, најверно да е асистентот. :)

Со помин нека е, да оздрави што побрзо, и пак да го гледаме на столчето на Барселона :(

Добри вести од sport.es

Докторот на Виланова изјавил дека е пронајден многу мал тумор на местото од каде што му беше изваден туморот лани и дека е многу помалку сериозно од лани.

Според неговата претпоставка Тито може да се врати на работа уште при крајот на Јануари.

Не ми се верува колку суров може да биде животот...

Anims Tito!

Anims Tito.

Spored mene najdobriot trener najdobriot covek sto moze da donese fudballot :)Ocekuvam sto po brzo da se vrati.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom