Anims Tito,sto pobrzo da ozdraviz i vo juni da te vidime so triplete.....
Iako na prvo mesto e zdravjeto,treba da se misli i za klubot i da se prodolzi ovaa uspesna sezona do sega i rusene na rekordi.Sega imame uste eden mec pred odmorot pa taka asistentot ke bide na kormiloto a za potoa mislam deka ke se vrati Tito na sredinat na januari...Taka da klubski ne gubime mnogu,edinstveno zdravjeto na Tito da e dobro....
WTF е со фан страната на Барцелона на форумов, на Chrome ми се појавува известување да не ја посетувам бидејки има malware дали и некој друг го има истио проблем ?
Ако се враќа кај средината на јануари Роура комотно може да го води тимов 2-3 утакмици, па после Тито да си седне на клупата пак.
Ако биде повеќе од тоа, нека не си играат играчки со Роура.
Тоа што после утакмицата со Ваљадолид има три недели до следната утакмица им дава на Барса малку простор за маневрирање.
Тито утре оди на операција, а Роура ќе ја води Барса викендов. После тоа следната недела веќе докторите ќе можат да направат проценка колку ќе трае заздравувањето и Тито ќе да одлучи што сака да прави.
Дури тогаш ќе се повлече некаков потег.
Во секој случај, ако отсуството е од два-три месеци или повеќе големи се шансите дека ќе се бара замена.
Не верувам дека има било какви шанси Роура да ја води Барса во ЛШ.
Добра вест е тоа што Абидал денеска тренира со останатокот од тимот, додека Виља и Иниеста тренираат во сала.
Сеуште нема никакво соопштение од клубот за Тито. Така да, сите информации се ШПЕКУЛАЦИИ, дека се преговара за заменик, бла бла. Можеби Роура ќе го води тимот овие неколку натпревари. Не знаеме ни колку време ќе биде отсутен Тито. Можеби ќе се врати уште во првата половина на јануари.
Првата официјална вест: Official: Barcelona coach Tito Vilanova will undergo an operation tomorrow, he's expected to have to stay in the hospital for 3-4 days
After, Tito will follow a chemo/radiotherapy treatment for around 6 weeks, during which, if all goes well, he will be able to work.
Dali moze nekoj da se seti posle kolku vreme se vrate minatata sezona posle istava rabota ?
Mozebi eden mec ke sme bez Tito vo januari i posle ke se vrati ke vidite
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.