Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Со Атлетико ќе кикснеме. Меси нема да се замара, не му треба за рекорд. Овие од Мадрид, екстра мотивирани, Фалкао, Диего Коста и Адриан ќе ни зачукаат голчиња. :D
Remember this post!

Валдес стабилен,
ова Санчез изгубеново право на трансфер листа, златен Виља(Тељо, Куенка) си имаме,
Андресито прича за себе, неможам да престанам да се восхитувам на ова шо го работи мајчиниов,
Меси на нивоу.

Тешко беше да се гледа второво полувреме.
Него, не му ја сваќам логиката на Тито со Виља, 2 натпревари по ред у Ла лига не му дава ниту една минута на терен, Санчез го става у први 11 а само што се врати од повреда. Ај разбирам да е тотално вон форма, али дечкото одлично си ја користи секоја шанса, далеку е поефикасен и од Санчез и од Педро. Ептен го деградира, не го заслужува Виља тоа.

panic-medium_new.jpg

Цело второ полувреме...
Добро, нормални се овие? Не растурија во второ, миљон шанси ни направија. 5 секунди топка не можат да задржат.
И да, изгледа забрането им е на останатите освен Меси да вежбаат финиш. Очајни се другите кога треба гол да се даде. Педро нема цел век добра угтакмица изиграно. Санчез сеуште нема дадено гол оваа сезона во лига. Битно Виља седи на клупа, затоа што е незадоволен. Идете у пичку материну.
Шампионска утакмица. Одлично изграна од цел тим. Да не беше Меси, Валдес ќе беше МОТМ

Само на Тијаго не му требаше шутот во 90-та минута.
А?

Ne znam do koga ke izdrzam jas vaka.Posledniot korner ne mozev da gledam i iskluciv......Dobro be ma nekoj osven messi sto znae da sutira ? Tiago ? Sancez ? Sancez alooooo:facepalm: kako moze da fati mesto pred Villa mene uste mi e cudno.Neka tera Tito vaka pa ke ostani so prstot vusta kako Pep sto mu pravese lani so ne go igrase Pedro......
Moze nekoj barem nekoj zbor da mi pisi zosto Sancez igra a ne Villa ? Pa poslabo od Sancez nema sansi da ima vo momentot.Greski pri dodavana,ne znae/strav mu e da sutira,za gol da ne pravime muabet......
Dobro e sto posle 2 nedeli pocnuva odmorot pa taka ke mozat da se vrata Cesc i Puyol.....
MOM Messi i Valdes....i stativata....
Iskreno ne zasluzivme 3 boda no izgleda ova e sampionska sreka.......
Visca el Barca y Visca Messi !!!

Честито победа, честито рекорд на Меси, малиот е благословен, само нека продолжи вака. Можеби неговите рекорди ќе бидат срушени во наредниот век.
Инаку, многу тежок меч, посебно во 2 полувреме, им ја предадовме средината што не сакам да се случи на кој и да било натпревар, и одбраната крева невидени паники при секој напад на противникот. За догодина еден стопер и Виља да се врати во прва постава.

нека му е честито на Меси,сега уште атлетико м. и наша е титулата.
п.с. Браво и за Пике (y)

На алџезеира спорт иде Меси рекорд емисија Милина за гледање.

Се би дал да успееме да земеме три бода против Атлетико на Чоло и Фалкао. Мора да се заврши полусезона во наш стил шампионски :)

Боби 100% си во право за односот на Тито кон Виља. Освен ако Тито не прави некоја финта па да го чува против Атлетико одморен и свеж.

Меси :cuc:

Дечково е нешто неверојатно...Ваков играч игра сега и веќе никогаш.Кога се повреди со Бенфика и кога кажаа дека може да отсуствува до крајот на годинава мене ми падна криво иако не сум фан на Барса.Заслужи еден ваков играч да сруши рекорд кој што долго време беше недопирлив.

Марка уште не им иде математика 85 си зборат абее.:facepalm: упорни вредни дечки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom