Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Да не кобам, ама големо такво ако се врати Пике, кога играме без Капитенот. Пике е најсигурен кога е во тандем со Пујол. Тандемот Пике-Маскерано на стоперските позиции, кога и да си го замислам ме потсетува на реваншот од Супер-Купот, во Мадрид, пред еден месец и нешто. Кристијано и Игуаин ги силуваа нашите тогашни стопери.. :unsure:
Znam,no podobro Pike-Maskerno odkolku Song-Maskerano:cautious:

Абе Пујол е ова не Робен, максимум 3-4 недели ќе отсуствува. Иначе ако е до него без дилеми би прифатил уште на Ел Класико да се врати

Dislocation of the elbow confirmed in hospital. No surgery. 6 weeks recovery. [ser]

Хмм добро е.

Dislocation of the elbow confirmed in hospital. No surgery. 6 weeks recovery. [ser]

Хмм добро е.
Сега се тешиме со 6 недели, а да го извадеше во 60 и некоја че си спијавме раат. Ама ајде, со Туре и Бускетс сме играле во одбрана и во финалина и секаде, а не пак за некоја утакмица. Пак че повторам, имам чувство дека играат како кога дојде Пеп на почетокот, гладни и мотивирани, само шо сега имаме поширок состав, помлад и доста уигран, состав за цела деценија.

Anims Puyol .... Ти си карпа човек ќе го пребродиш и ова .... Штета што ќе го немаме за Ел Класико, но Пиќе ќе се врати до недела , така да не е толку лошо ... Ако првичните проценки се 6 недели пауза за Пујол, типувам на месец пауза, пошто нели Пујол требаше да се врати после Ел Класико од повредата со коленото, а ете една недела пред класико беше здрав како дрен .... Читам коментари дека црно ни се пишува ако не игра и Пиќе ... кој сака да се клади дека и доколку не игра Пиќе, Реал губи ??? :)

30355_489933327698207_1118234065_n.jpg

Во недела против Реал.

Што бе 2 месеца Пујол:tapp: сеуште не слушнал за Иван Исцелител?:cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Младинциве на Барса ги почастија младинците на Волзбург една манита во Ls Next Gen Series, и тоа на гости на стадионот на Волзбугр кој беше прилично попунет, резултатот 0-5.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom