Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Напаѓачот на Сантош,Нејмар (20) би сакал веќе да и се придружи на Барселона од Јануари

246700_10151194643480469_923753928_n.jpg
--- надополнето: 7 септември 2012 во 04:13 ---
Ќе прди работаа ако дојде, таман Лига на Шампиони ќе освои :D

Borussia Monchengladbach's Marc-Andre ter Stegen (20) is among the candidates to replace Pinto as second goalkeeper next season. [as]

Ова ми се допаѓа, ама изворот..:cautious:

Напаѓачот на Сантош,Нејмар (20) би сакал веќе да и се придружи на Барселона од Јануари

246700_10151194643480469_923753928_n.jpg
--- надополнето: 7 септември 2012 во 04:13 ---
Ќе прди работаа ако дојде, таман Лига на Шампиони ќе освои :D
http://supersport.com.mk/index.php?...a-samo-na-televizija&catid=54:vesti&Itemid=95 но како што се покажало мн пати никогаш не вели не ...

http://supersport.com.mk/index.php?...a-samo-na-televizija&catid=54:vesti&Itemid=95 но како што се покажало мн пати никогаш не вели не ...
Искрено некако овие суперспорт ич не ми се сигурни. Си пишуваат некогаш без везе работи, така да не дека ќе дојде Нејмар сигурно туку сакав да кажам ова што пишале овие мислам дека го измислиле.

Искрено некако овие суперспорт ич не ми се сигурни. Си пишуваат некогаш без везе работи, така да не дека ќе дојде Нејмар сигурно туку сакав да кажам ова што пишале овие мислам дека го измислиле.
па и ја истото ко кажав и тиаго силва на почетокот од летово ги одби мислам баш токму барселона подоцна милан ги одби на псж и на крај заврши кај нив тоа така иде ..мада ова е друго слично е

Pedro u kakva forma e bravo.Golovite gi postigna vo stilot na Messi,ko da igral cel zivot sentarfor!Xavi fenomenalen gol od sloboden i Villa od penal......
Argentina igra za 10 minuti....

Педрито ако продолжи вака, ќе е најдоброто засилување за оваа сезона ....

photo.php
photo.php

Не бе, Роналдо е најдобар за слободни;)
да бе многу преценет е роналдо кога збораме за слободни.. дури некогаш го споредват со бекам и жунињо :pos:... по 15 слободни има во утакмица, 12 од нив во живиот ѕид, 3 преку трибина... додека пак меси е далеку поефикасен и е се подобар и подобар

иначе рафа маркез > сите

Кој еврогол у јужноамерикански квалификации јеботе !? :D

Како деца за овие голови што се постигнуваа на светско и сите не европски натпреварувања викавме: WorldGoal :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom