Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
чоек јасно тебе ти е дека Роналдо најмалку ја заслужува оваа награда??..човекот имаше одлична сезона во дресот на Мадрид но ако не ја земеше Иниеста сигурно Меси ќе ја земеше поради неговите индивидуални статистики и неговите перформанси изминатата сезона..вас никако да ви се погоди неможам да ве разберам..Иниеста имаше страшна сезона во дресот на Барселона и во Шпанија. Зарем заслужи некој друг да биди избран за најдобар?..плус за Иниеста се работи човекот е легенда и за Барселона и за Шпанија плус невидено играчиште е не е некој неписмен играч..не сум ни за барса ни за мадрид но многу глупости прочитав од фановите на мадрид во врска со оваа награда.
И дали тоа се случи шпанскиот престанвник да гласа за Роналдо?..дали е тој писхички нормален?..тоа ти е исто како Македонија да освои ЕП во Ракомет и некој од скопје да гласа за (рандом србин) што игра во Вардар наместо Наумче Мојсовски што игра за Металург за најдобар играч во сезоната,мислам невидена глупост

Абе поарно на Валдез да му ја дадеа, човекот бар не насмеа сите...

Со среќа нека му е на Афелај и нека се врати појак и полн со самодоверба.....

^^а ако потпише Д. Луиз од Челзи софра имаш од мене :D

Ако потпиши Пеле цел Фан Клуб в кафана ве честам!

A ако си отиде Меси сите ќе ве убијам!!!

Дај нека лупнат по една понуда нашиве за Фалкао и за Силва, не треба ништо фазла.

^^а ако потпише Д. Луиз од Челзи софра имаш од мене :D
Уште Луиз ни фали во тимот и ќе ја имаме најкиксерската одбрана на сите времиња

Иначе гледам Мадрид го зеле Есиен, мислам дека сите знајме шо му е планот на Мурињо... лоша вест за него е шо ќе му треба временска машина

Barcelona have contacted Athletic forward Fernando Llorente (27), whose contract expires next summer and who could join for free. [sport]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom