Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Знае да игра и како штопер во арсенал покрај дм има играно и како штопер, а бидејќи сте танки на штоперските позиции сигурен сум дека таму најчесто ке игра. :)

Знае да игра и како штопер во арсенал покрај дм има играно и како штопер, а бидејќи сте танки на штоперските позиции сигурен сум дека таму најчесто ке игра. :)
Отстрани си го линкот од потписот ;)

Делофеу со хет-трик на отварањето на Сегунда против Алмериа, само штета, сме изгубиле 4-5.

Иначе да, Сонг 90% е наш играч. Очигледно ќе е земен за ротација на позициите ДМ и ЦБ.

Деулофеу треба во прв тим наместо Куенка и Тељо, барем знае и гол да даде. На негови години Меси почна да прави партали, треба да му се даде шанса да се развие на повисоко ниво.

Ne znam sto ke ni e Song,a ne znam i samiot sto bara kaj nas.Ako go zemat za DM,ondak i samiot znae deka ke igra ednas na 3-4 utakmici...No ako go zemaat (ne znam dali igral porano) kako zamena za Maske ili Pike,odnosno da moze da igra i na stoperskata pozicija ondak super e.Ako ne,transferot ke bide fejl...Znaeme deka ni trepa napagac i odbranben,a upravata odi na ovoj poteg...
Ili pak ima uste edna varijanta,sto ne veruvam deka ke se sluci : da pocne Tito da igra malce poveke so dolgi topk,da ja smeni taktikata vo tekot na mecot pa taka Song da igra namesto Buskets....
Nejmar se vrate vo Santos i na prvata utakmicda dade super gol,ah kolku ni e potreben....
Ako lani igrase Kuenka i Tello,Delofou moze duplo poveke utakmici da igra sezonava,no se zavisi od toa kako Villa ke se vrati....

Деулофеу треба во прв тим наместо Куенка и Тељо, барем знае и гол да даде. На негови години Меси почна да прави партали, треба да му се даде шанса да се развие на повисоко ниво.
Кога и да доби шанса да игра во првиот тим досега, Делофеу не ја искористи најразумно. Треба малку да ја крене главата накај соиграчите, да престане да себичи и да дрибла непотребно и почесто да подава. Против Б-тимови, така може да постигне хет-трик, ама против одбраната на Реал, Валенсија, Севиља и Атлетико, ќе изгледа смешен и жален во исто време. Ипак, еден е Меси и не можат да го имитираат.

П.С.
Како што читам, Дани распалил на денешната прес-конференција. :icon_lol: ЅВЕР!!

--- надополнето: 18 август 2012 во 00:19 ---

Лејдис анд џентлмен, ај презент ју... Д' МОУСТ ФЕЈМС ТЕРОРИСТ ИН Д' ВРЛД:
Rueda-de-prensa-Alves_54338218244_54115221212_600_244.jpg

Rueda-de-prensa-Dani-Alves-Fot_54338216637_51356729138_352_256.jpg

1345227115154.jpg

Ова со брадава на Дани и јас го приметив.
Како Талибанец се направил, нека земе нека се избричи, може да го уапсат на аеродром :)

Ај не го закачајте Дани тука некаде и ја сум со брадава моја :pos:јебига ме мрзи да се бричам :ROFLMAO:

Него пазете ја сликава
Фабре на млади години
551699_375009522571520_32419834_n.jpg

Не ви личи на
320x240.jpg

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
He came in peace :)

Ne mi e jasno zasto site tolku sakaat da dojde nekoj napagac vo barca,koga gi imame messi,villa,sanchez,pedro, pa i cuenca i tello.Song si e taman, ni treba covek na taa pozicija, da go odmori malku i buskets a mozebi ke bide i prvo timec ne se znae :)

Официјално,постигнат е договор со Сонг,19 М ...
Ќе биде претставен понеделник пред мечот со Сампдорија за Гампер купот....па ајде да ни е здрав и жив и да се вклопи штое можно побрзо...инаќе не ми прави кејф овој трансфер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom