Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никако не очекував победа, ама волку убедлив пораз, не ни замислував:raz:
Се покажа дека Дел Боске, иако го почитувам е еден голем тиквар и заслужува да си ја ебе мајката.
Со овој состав ние најмногу што можеме да извадиме е нерешено. Абе што знаат младите како се бори за боите на блауграна во првиот тим. Тие се за во Барса Б.
Јас само прво полувреме го гледав, не бевме многу лоши, ама ја немаше таа безгрешна игра.
Сега ги видов головите што сме ги примале. ОЧАЈ!!! Ситее грешка на одбраната 90% и 10% на голманот.
За реваншот очекувам да дебитира Виљаи го сакам овој состав од почеток.
Валдес
Алвес - - Пике - - Пујол - - Адриано/Абидал/Максвел
Чави - - Бускетс - - Иниеста
Меси - - Ибра - - Виља
--- надополнето ---
Не знам зошто ама имам лошо мислење за во ист состав да играат Ибра и Виља. Се ми се чини дека Ибра ќе ги кочи акциите во напад:nesum:, иако се надевам дека ќе ме демантира.
Важно, се покажа дека ако бордот не си ја свати работата посериозно и да се купат барем двајца добри играчи, може да ни се повтори 2007/08.:ija:
Е одамна зборувам дека треба да се купат нови играчи, ама некои кога запнаа дека можеме цела Барса Б да ја земеме и партал да правиме. Не ни требало замена за Туре сме имале, не требало да купуваме во одбрана играчи сме имале. Може да се пуштаат на утакмици од купот, или на натпревари кои се порано добиени колку да осетат како е да играш за првиот тим, ама цела сезона да ја изиграат во врвно темпо, е тоа веќе научна фантастика за младите далеку се сеуште од тоа.
Јас сакав за оваа 2010/11 сезона да го промовираме Тиаго, ама бидејќи сега младите се во втора лига, не сакам да им земеме играчи, затоа мора да се купат 2-3 класа играчи, затоа што со овој состав моментално неможеме цела сезона на највисоко ниво да ја изиграме.
Мурињо не е второлигашки тренер, а и не е само Реал. Колку и да е смешно, и Атлетико се доста засилени, па и Мајорка имаат добра екипа и СТРАШЕН ЧОВЕК НА КЛУПАТА!
--- надополнето ---