HEATHY
BARCA!
believe 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу разочарани ми делуватеСо трет тим игравме не е до толку лошо. Без 9 првотимци против најдобриот состав на Севиља изгубивме во последните минути. Барем Пинто да бранеше, она младото низ нозе го прима. Се сложувам дека треба уште некој играч за да ги покриеме сите позиции во случај на повреда. Сепак тоа останува на Пеп да одлучи. Јас во оние младите не видов нешто посебно за да можат да бидат промовирани.
Стварно премногу песимистички ги гледате работите... Јас ве уверувам дека и со овие играчи ќе освоиме тројна титула !!!!!
Кај со тие што немаат ни грам искуство ќе можеме тројна круна бе што ви е?
Да се надеваме дека ќе освоиме бар една.
Лани знаеш што ни се случи кога игравме со Атлетико?? Торнадо!!!
После кога отпаднавме од Интер, и ден-денес сум уверен дека да не се повредеше Иниеста немаше да биде тоа.
А оваа сезона, со преполовен тим, не знам за што ќе се бориме. Донесовме само 2 играча, а си отидоа 5-6. Ако освоиме титула ќе бидам пресреќен.
--- надополнето ---
Е, која?? За купот јас ги отпишувам.. За некој купот е најслабото натпреварување, ама уствари најтешко се освојува. Оние "послабите" екипи се секогаш екстра мотивирани, а ние со младите се покажа синоќа како можеме да им парираме.:nesum:
Ни останува да се бориме за Ла Лига и ЛШ.:ija:
Читав на fcinternews за сличната ситуација и со Интер, т.е. зашто и Морати не троши многу, за едно од објаснувањата беше даден пример со Барса, тимот имал големи финансиски загуби од минатата сезона а од наредната почнува да се имплементира Фифа Фер Плеј правилото па затоа и ова лето изостануваа бомбастичните трансфери, т.е. клубовите не се расфрлаа со пари, ок, освен Сити.Абе најмногу ме нервира што продадоа толку играчи, добија 39 милиона, а потрошија 49. Значи, потрошија 10 милиона за засилување. Ами што е со останатите 40??? Нели ветуваше Росел 50 милиона за засилувања? Или он даде веќе 49, не е битно што земал 39??