Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
562420_107714702698463_1621881520_n.jpg

The new boss :)

Пуји и Пиќе играле со пријателите на Кампот, а ова се изјавите после натпреварот ...

Poruka koju je Pique poslao Puyolu na Twitteru: "Velika pobjeda u uravnoteženom meču. Konačni rezultat 11-8! Trebao bi znati gubiti."

Puyol odgovara: "Već znate koliko je Geri varljiv, reći ću vam rezultat sada. 13-6 za moju ekipu. Ja NIKADA ne lažem..."

Pique uzvraća: "Licemjerstvo Puyi-a raste iz dana u dan. Danas smo im očitali nogometnu lekciju."

:vozbud:

^ Можеби некогаш ќе пораснат. :pos:

Наградата за најдобар тренер во 2011 според ФИФА што Пеп ја доби во Јануари оваа година, одлучил да ја остави во клупскиот музеј. (y):cuc:

Ја гледал некој пријателската вчера на Холандија ? Афелај одиграл одличен натпревар, впрочем бил и надобриот поединец во репрезентацијата на Холандија.
Ме радува и те како оваа вест, сакам да остане, треба да му дадат шанса у Барса да се покаже, годинава повредата ептен го сјеба и го оддалечи скоро цела сезона од терените.

п.с. Со Манчестер Сити играме пријателска на 8 Август.

Малку погледав, добар беше од тоа што го видов, првиот гол беше негово дело. Бил прогласен за најдобар на натпреварот.
Доколку игра често на ЕП и се покаже одлично, не смееме да го дадеме Афелај. Играч како него ни е потребен.

po nekolku odigrani natprevari vo dresot na barsa rekov deka tesko ke se uklope vo sistemot na barsa
i se uste stojam na toj stav
za afelay zboram :)

Имало понуда од некоја телевизија Пеп и Мурињо заедно да ги коментираат натпреварите од Европското првенство. Замислете ги нив двајца како коментираат натпревар и зборуваат за тактика, кога имаат тотално различни ставови и гледишта за тоа како треба да се игра фудбал.

Тоа би било интересно да се види, Пеп и Мурињо у исто студио како коментираат, само штета што нема шанси да се оствари.

Estiarte (right-hand man Guardiola): "I saw Pep cry twice, once of happiness, once of sadness. In Abu Dhabi, the whole world saw it."

Estiarte (right-hand man Guardiola): "The other time was when he called me to tell about Abidal. He could stop crying, he couldn't speak..."

cesk sigurno go propusta prviot natprevar so italija,a mozno e i celoto evropsko velat doktorite na barsa
steta

Ел мундо депортиво :)
What Vilanova wants:
1- Thiago Silva, first option as a central defender
2 – He wants Alves, Keita, Tello and Cuenca on the team
3 – He wants Alba and loves Alaba

Може некој од вас да ми каже каде живее Валдес?
Благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom