Слабо, мнооогу слабо одигравме, не се креираја доволно шанси, па на крај дури и одбраната се изнагреши. Ко го видов Пиќе кај шо станува си реков че го клај напред, а тој Фабре го пушти, ама пак џабе се беше. Следно со Челзи мора помотивирано да се излези, да не им се остава ама ич простор и аман со онаа комотност што ја имаат кога че ја примат топката или кога ја чекаат в место да ја примат.
ne pamtam vakva nervoza i vakva slaba igra. Pep seuste misli deka moze da gi pobedi so koj i da e igrac. Mesto Tello-Sanchez i mesto Thiago-Fabregas trebase uste od pocetok. Kolku i da bea slabi dvajcata, sepak znaat kako vo vakvi dueli
Најслабата Барса која некогаш сум ја видел. Џабе е толкав посед на топка кога прво полувреме без удар на гол бевме. Кредитот кој го има Пеп во Тељо е преголем и му се удри од глава. Дечкото потфрли, Арбелоа го прочита како селско букварче. Сум за дисциплински мерки но на ваков натпревар грешка е Санчез да стартува од клупа, барем ќе влечеше игра на него а Меси ќе се отвараше почесто. Епик феил потег на Пујол да ја гради топката на гол линија, освен ако замислата му беше Валдес да ја собере а овој не го разбра. Одбраната никогаш не била толку индиспонирана. Го немаше дури и она препознатливо триаголник додавање. Чави заеба чист зицер, само незнам до кого таа завршница ќе не зеза.
Ако Пеп ја жртвува лигата за ЛШ ќе го сфатам, ако играме вака во вторник тешко нас ќе биде. Како и да е доминираме 5 години, ќе доминираме и во иднина. Еден пораз не значи плукање и понижување. Овој тим давал радост во минатото ќе дава и понатака во иднината.
Слабо одиграа многу вечерва, Реал си ги искористи шансите а ние се мачевме цел натпревар. Кој и да каже дека Барса ја играла својата игра се лаже, Барса одигра со многу грешки, како да не беа присутни на натпреварот.
Се надевам дека Пеп ќе ги среди за Челзи, да не паднат психички тоа најважното.
Тоа е тоа момци, ја утнаа работата вечерва момците и Пеп.
За титулата воопшто не ми е криво, криво ми е за поразот, прв после скоро 4 години у Примера од Реал.
Сега ако успее Пеп да ги мотивира за со Челзи, ќе биде добро, мада тешко верувам.
Ocajna realizacija, mora da se premine preku ovaa losa serija na promasuvanja.Pep dosta bese so eksperimenti.
Sakam kompletno fokusiranje za Chelsea i CL .
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.