Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нај случајно видоф дек си ме стајл во одговороф твој,и фала богу шо сум голем чашит,па видоф.Иронија беше,во секој случај.Не сум од тие кој шо вреѓет и оспорвет јак играч само зш играт за омразениот тим....:) Ама ај.....

Хах ама интересно беше ;)

лошо му влијае тој тригодишен пост и демолирањето од барса на сите навивачи на реал :D

barsa ima plan B vo slucaj ako si zamine pep

luis enrike,ernesto valverde,oskar garsija,euzebio,marko v basten,joakim lev,andre v boas i marselo bielsa

spored vas koj ke bide najidealen. Ja sum za luis enrike,marko v batsen i euzebio eden od ovie

barsa ima plan B vo slucaj ako si zamine pep

luis enrike,ernesto valverde,oskar garsija,euzebio,marko v basten,joakim lev,andre v boas i marselo bielsa

spored vas koj ke bide najidealen. Ja sum za luis enrike,marko v batsen i euzebio eden od ovie

Лев е многу добар тактичар и Германија игра многу дисциплинирано со него, како машини се. Ако си отиде Пеп (камо да не си иде), Лев би бил најдобра замена од другиве.

Луис Енрике е итекако идеална замена за Пеп,и би ја продолжил истата работа.
Но и Лев не е лоша опција,би внесол нова свежина во тимот.

Луис Енрике е итекако идеална замена за Пеп,и би ја продолжил истата работа.
Но и Лев не е лоша опција,би внесол нова свежина во тимот.

Абе да беше Енрике уште у Барса Б без проблем би дошол ама вака почна нов проект со Рома и мислам дека ќе сака да го истера до крај,не би го остаил само што почна.

Тренерон на Дортмунд мене ми се глеа ко најасална замена за Пеп искрено ама тешко да го довлечкате од Германија.
Ама на крај Пеп ќе си остане и џабе муабетиве.

абе шо си играте бајрам со мозокот, кажал сум го ова и пак ќе го кажам, пеп ќе биди за барса, она шо фергусон е за јунајтед

абе шо си играте бајрам со мозокот, кажал сум го ова и пак ќе го кажам, пеп ќе биди за барса, она шо фергусон е за јунајтед

Дај боже, чул те господ, сите го сакаме тоа, иако јас лично мислам дека уште максимум една сезона да остане у Барса.

Убаво му рекол Фергусон, нешто у стил: Само луд човек може да напушти ваква Барса, со вакви играчи, скроени за нејзината филозофија.

Рано е сеуште за вакви муабети да праиме, али кога сме тука, освен тренеров на Борусија, око ми фаќа и Јоаким Лев, тренерот на Германија.

Сепак се надевам дека моето мислење ќе биде грешка, и дека ќе биде тоа што го викаш ти. :)

Дај боже, чул те господ, сите го сакаме тоа, иако јас лично мислам дека уште максимум една сезона да остане у Барса.

Убаво му рекол Фергусон, нешто у стил: Само луд човек може да напушти ваква Барса, со вакви играчи, скроени за нејзината филозофија.

Рано е сеуште за вакви муабети да праиме, али кога сме тука, освен тренеров на Борусија, око ми фаќа и Јоаким Лев, тренерот на Германија.

Сепак се надевам дека моето мислење ќе биде грешка, и дека ќе биде тоа што го викаш ти. :)
Јас сепак имам чувство дека нема да си замине уште долго, самите играчи не би го пуштиле, а и челниците се свесни што би следувало после него (не дека че бидиме ко Интер, ама сепак тоа влева доза на страв).

Дали е точно дека на Кристијан Тељо му истекува договорот на лето? Сега прочитав наводно Ливерпул бил заинтересиран иако тешко ми е за верување дека би ја напуштил Барса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom