Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe decki adriano moze li da igrae na desnata strana,ili samo na leva moze da igrae
oti nikade ne procitav deka moze da igrae desno,tuku samo deka igrae na levata strana

Адријано е најдоброто засилување што можеше да го извади Барселона моментално. Може и на крилните да игра, особено на левата кај што сме потенки :)

Adriano se zboguvase so site od klubot isto i im se zablagodari za se sto storile za nego
LINK

--- надополнето ---

Rosell pocna da gi pokazuva svoite vestini koa se raboti za transferite,uspea da donese super zasiluvanje koj ke moze da biden koristen na razlicni pozicii, i toa za 10-13 mill evra,a ne kako proslite godini po 20-30 millioni i toa recisi site utnati

Абидал ке биде ротиран како Централен Дефанзивец, Адриано и Максвел ке бидат Левите бекови годинава.
Не верувам дека нема да купиме Десен бек т.е. Мораме.
Ајмо сега Хави Мартинез е Следен, Мн ке ми се напрае Кеот овој да дојде.

abidal ne se snaogja dobro na stoperskata pozicija
videte vo francija kolku greski prave

Абидал ќе си игра лев бек, а Адриано ќе ротира со сите каде што може.

valdes
Alves Pique Puyol Abidal
Busquets
Xavi Iniesta
Messi Villa Pedro

Valdes
Alves Pique Puyol Adriano
Busquets
Xavi Iniesta
Messi Ibra Villa

Valdes
Alves Pique Puyol Maxwell
Busquets
Xavi Adriano
Messi Villa Iniesta

nekoi opcii,so mi se svigat u hartija vaka:)

Не знам зашо се уште не можам да го почуствувам Адриано како наш играч?:)

ова со Адриано како гром од ведро небо !!! супер трансфер,играчот е голем работник...

Ајде нека ни е честито Адриано,одличен играч,сум го гледал и во Севиља,а како што читам сме го зеле за евтини пари околу 10 мил.. ја како што знам Адриано може да ја игра цела лева страна,нешто слично како Алвес на десната страна:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom