Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ А, Ибра??:raz:
Иако бев за негово останување, мислам дека многу подобро и за него и за клубот ќе биде тој да си замине. Ем добра пара од него ќе земеме. Не знам. Што и да одлучи клубот и самиот Ибра, ќе го прифатам. Само да е на доброто на Барса.
А, догодина имаме состав за реприза на 08/09. Сепак, пу пу пу, да не урочам. :):) Да почекаме, уште малку е.

^ А, Ибра??:raz:
Иако бев за негово останување, мислам дека многу подобро и за него и за клубот ќе биде тој да си замине. Ем добра пара од него ќе земеме. Не знам. Што и да одлучи клубот и самиот Ибра, ќе го прифатам. Само да е на доброто на Барса.
А, догодина имаме состав за реприза на 08/09. Сепак, пу пу пу, да не урочам. :):) Да почекаме, уште малку е.

Ако Ибра е во добра форма ќе игра шпиц, додека Виља крило... Но, тоа според мене е малку веројатно... Составот според мене сега за сега е супер, само мора да се земе играч за замена на Чави и на Иниеста, или ако не се земе Тиаго автоматски да се пребаци во прв состав...

Ако Ибра е во добра форма ќе игра шпиц, додека Виља крило... Но, тоа според мене е малку веројатно... Составот според мене сега за сега е супер, само мора да се земе играч за замена на Чави и на Иниеста, или ако не се земе Тиаго автоматски да се пребаци во прв состав...

E конечно да ви текни на Тиаго, машкото е перфектна замена, ем че се искали во прв тим (покрај Чави и Иниеста и ја че научам) ем че ги заменува по потреба. Еден за да ротира со Трајче треба и за Дани замена, ТОЛКУ!

Сисоко и Муниеса или Бартра ќе ни се замени за Дани Алвес и за Трајче.:)
Иначе треба да му се даде шанса на Тиаго во првиот тим во случај на повреда( не дај боже) на Чави или Иниеста тој ќе биде замената и според мене тој е единствен наследник на Чави.:)

Најнов играч со кој не поврзуваат е Хави Мартинез од Атлетик Билбао.
23-годишен играч од средината на теренот. Одличен играч е Мартинез, беше во составот и на светското. Не знам дали може да игра како деструктивец, но од она што сум го гледал во Билбао, дечкото е еден од најдобрите во Билбао, ако не и најдобар.

со срека нека му е на анри сепак освој неколку титули со барса со во арсенал мислам беше на дофат ( мислам на лига на шампиони и навивачи на арсенал не ме свајкајте погрешно)

Јоветиќ не сака во Барса, сакал нов договор со Фиорентина.

Добар талент е, ама мислам дека не треба играч на таа позиција. Страшно ме нервира веќе што сите играчи ги поврзуваат со Барселона. Преодниов рок напорен ќе е со шпекулации без врска, овој ќе доаѓа, овој ќе си оди. Страшна работа. Мислам дека сите треба да се упатат во Манчестер Сити. Кај нас треба некоја резерва да се купи на веќе дискутираните позиции. Инаку првиот тим сигурно е веќе комплетиран и не е различен од лани, освен на напаѓачката позиција.

Давид Бабунски

Ако се одвиваат добро за него работите, Давид може да стане првиот Македонец што заиграл во првиот состав на Барса.
Само напред Давид.

--- надополнето ---

Очекувам најдоцна до пријателската со Валеренга на 29 Цеск да биде наш играч. Има расположен за кладба??:)
И, тоа цената ќе биде 45-55 милиони.

1279220312_0.jpg

Давид Бабунски

Ако се одвиваат добро за него работите, Давид може да стане првиот Македонец што заиграл во првиот состав на Барса.
Само напред Давид.

--- надополнето ---

Очекувам најдоцна до пријателската со Валеренга на 29 Цеск да биде наш играч. Има расположен за кладба??:)
И, тоа цената ќе биде 45-55 милиони.

1279220312_0.jpg

Готов е Цеск, мајџија му напраја на светсково, сеа че моли да иди :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom