Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека дојде Адриано супер играч е за оваа десна позицијa, би го пречекал со две раце.

Еве ме и мене после подолго време отсуство (оправдано) :)

Епа ајде нека му е среќен роденденот на Трајче, денеска полни 22 години. После светсково сватив зошто Пеп го форсирал толку и сега имам надеж дека ќе прерасни во голем фудбалер.

deneska ili utre se ocekuva i officialno da stane noviot igrac,iako i spored EMD i Sport toj veke e noviot igrac na Barca

--- надополнето ---

sreken rodenden Trajce :)

sho ke mu pravime na 3 igraci na taa leva strana
abidal maksvel i sega najverojatno adriano

Нека му е среќен роденден на Легендарниот Серхио ТРАЈЧЕ Бускетс.:smir:
Иначе Адриано мислам дека може и како десен бек да игра ако не се лажам.

0+sergio+busquets+barcelona+birthday+21+22.jpg

Среќен роденден, Серхио. Уште многу титули со Барса да освојуваш и уште многу топки да им крадеш на противниците:)

И, воедно, добредојде Адриано.
На засилувањата на Мадрид од типот на Каналес и Педро Леон, Росел одговори со Адриано:):):)

--- надополнето ---

Инаку, Адриано е еден од ретките играчи во светот кои играат целосно исто и со лева и со десна нога. Може да игра и на двете страни. И како лев и како десен бек, а може да игра и малку понапред, на местата на Чави и Иниеста. Затоа овој трансфер е како да сме купиле 2-3 играчи. Паметна одлука на клубот. А, се зборува дека цената за која е донесен е 10 милиона евра.:music3:

шо ви е финтата со честитањето на родендените на фудбалерите??????????????????????

шо ви е финтата со честитањето на родендените на фудбалерите??????????????????????

Аналогно на тоа, која е поентата на честитање на титули и победи, или пак посакување добредојде на играч?

Честит роденден Трајче, се надевам дека во блиска иднина че го достигни нивото на Туре, ама за тоа треба да гнети фурни леб, мускули, мускули и многу мускули.

Среќен роденден Серџо... Уште многу титули со Барса, многу украдени топки и се надевам дека ќе бидеш еден од најдобрите на таа позиција... После Светкото, ми се чини никогаш нема повеќе да кажам лош збор за Буски... Одигра ФАНТАСТИЧНО. Се надевам дека така ќе игра и во Барса...
Инаку за Адриано, честито нека ни е... Сега имаме 4 бекови... Значи имаме 2 за замена на Дани и Абидал, со што повеќе нема потреба Пујол да игра по страничните позиции. Со ова добивме голем баланс во екипата...

Во одбраната сме целосни сега.

Инаку, еден од првите натпревари на Адриано, ќе биде против неговиот поранешен клуб. Најверојатно на 14 и 21 август ќе се игра супекркупот на Шпанија, против Севиља.

--- надополнето ---

26-годишниот Бразилец, кој во Севиља играше на бековските позиции, но и во дефанзивниот среден ред е најновото засилување за Барселона.
Точно е дека може да игра и како деструктивец?

Adriano e sestran igrac,kaj go stavis tamu ke igra.

Аналогно на тоа, која е поентата на честитање на титули и победи, или пак посакување добредојде на играч?

титули и победи е друго..зошто победите се посветени на сите фанови ..
Но честитање родендени на поединци некако не ми штима..посебно нe овде по форуми:)

и мислам дека нема никаква аналогија мегу тие две работи..

--- надополнето ---

но добро, јас барем мислам дека тоа е глупо, вие како сакате терајте си...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom