Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
imame 4 stoperi,no od tie cetvorica stoperi markez ne veruvam da bide kako pred 3 4 godini
znaci koga ke vidis samo puyol pike i milito ke bidat na visina na zadacata, no trebe da mislime i za povredi ne daj boze

--- надополнето ---

mene iskreno kaseras me bindisue
i siguren sum deka moze odlicno da vrsi rabota vo barsa + i mu lezi spanskiot fudbal

ARIVIREDRCI CHIGRINSKIY !
dmytro-chygrynskiy-lesion-barcelona.jpg

Во Барса ќе те паметам по "брзината" и по катастрофалната утакмица со Севиља во Купот која ја изгубивме дома 3-1.:)

^ 1-2 изгубивме, при што бевме оштетени од катастрфалниот судија Алфонсо Перез Буруљ.:smir:

Portada-Marca-Burrull.JPG

Му поништи гол на Бојан..
Иначе Касерес мора да се врати одлично игра момакот.:toe:

a sto vide odlicno kaj momakot,cel mec Robben si igrase kurtasak so nego...i da,trebase da bide isklucen uste na startot
И ако не се лажам,прв пат игра лев бек :)
Ај ако не нека го стави во напад,можда ќе даде некој гол,знае да прави макази:tv:

Овие денови очекувам Ибра да потпише за Сити или Милан. Ама Сити во прв план.

Да бе без играчи да останеме..:smeshko:
Ако дадат 50М може да им го пуштиме Ибра..

Да бе без играчи да останеме..:smeshko:
Ако дадат 50М може да им го пуштиме Ибра..

50м за шеиците се ништо. Очекувам понуда со енормно висока сума.
Росел е исчукан, може да ја прифати.
А, Мино Раиола, ќе даде се за да иде Ибра во Сити, човекот за тие пари 100% ќе направи се за да го однесе неговиот клиент во долината на милионите.
Ибра, верувам дека ќе се сложи, со оглед на тоа што има убави спомени од Роберто Манчини.

--- надополнето ---

Смешка на месецот: Барса со парите за Цеск може да го доведе Робен

Сепак, од СпортДенес е... :nesvest:

Абе, ајде ќе го отплатат кредитот. Шо се 150 милиони. :):):) Една посериозна понуда од Сити за Ибра, плус Анри во Америка.
Има и добри страни овој потег. Сега сум 100% сигурен дека штом земале толкав кредит, во клубот размислуваат за сериозни засилувања. За Цеск ќе се дадат многу пари, иако тоа не ми се допаѓа. Да сум на место на Росел, за Маскерано ќе понудам и 35м, ама за Фабре најмногу 25м.:toe:

Дечко, во моментот ни треба деструктивец, ако не ти е јасно.
А, за Фабрегас, дете од нашата школа не вреди да се фрлаат толку пари. Ако не оваа, наредната година ќе го донесат за пола од оваа цена.

Ојде Чигрински значи. Епа со среќа нека му е. Од една страна добро е што се ослободија од него, ама од друга страна тоа е пример за лоша проценка во трансферот. Како и да е...
А ова со кредитов...очекувам наредниве недели да чуеме некое големо име да потпише за Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom