Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добро е и за Чиги и за Барса што се постигна овој договор....кредитот од 150 мил евра не е нешто посебно-секој голем клуб има доверба во банките и може да си дозволи и значајно поголеми суми,само од кај овие изјави демек клубот бил во долгови кога последните неколку сезони баш се полни со пари како никогаш порано......се надевам дека Ибра ќе постигни договор со шеициве,фрлаат пари како луди,никој друг не би платил повеќе од нив,со тие пари,парите од Туре,Чиги(Анри му заврши договорот-нема обештетување),сигурно ќе се доведедат 2-3 квалитетни засилувања......Касерес е подобро да остане во Италија каде даде добри перформанси,иако со интелегенцијата разочарува дечкото,во Италија се игра затворен фудбал-мислам дека повеќе му одговара....за замена на Алвез добро би дошол Ван Дер Вил кој растура по десната страна со Робен во Холандија

Росел за sport.es:

Rosell: “Cesc’s signing must be done now or never

stupidity.jpg

:tapp:

Царче си :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Инаку ако понудат Сити добра понуда, деновиве очекувам да направиме и со Ибра АВИРИДЕРЧИ..... :) Си имаме доволно напаѓачи ние, знам дека Ибра ќе е полош и од минатата сезона...

Да бе, во проблеми. Да не градевме нов стадион шо се потрошиле толку пари или се купија непродуктивни засилувања од 200 милиони? Ајде ти се молам, македонска работа, сеа че ги оцрнуваме успешните.

Бај д веј
n_puyol_carles_puyol_saforcada-946.jpg
:vozbud::vozbud::vozbud:

Ве потсеќа на нешто голот на Пујол против Германците???

ИСТ :vozbud:

Чави играч на натпреварот.... Според мене овојпат Дон Андрес беше.... :D

Многу ми се допадна онаа прва шанса на Шпанците. Како само прекрасно Педрито го пронајде и проигра Виља. Малку фалеше Виља да го промени правецот на топката и да постигне гол уште во првите минути, ама тој Нојер навреме истрча. Сигурен сум дека знаете за која шанса зборувам. Педро беше баш како Чави.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom