Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога еден Лаудруп беше прогласен за легенда.... :toe:
Беше најомразен меѓу навивачите

Ќе може ли Роналдињо на игра на утакмицата против Барса? Не за друго, ќе може ли да трча??
2vwd6zd.jpg

:nesvest:

Не е можно ?!?!?!? Фотошоп е ова. Види му свински бут, стомак, види му ја раката, ко на баба ми е. Фотошоп !

Ако бе. Нека си биде најплатен играч Јаја. Воопшто не ми е битно дали ќе зема повеќе или помалку пари. Сакам само да биде успешен и да освои многу титули во новиот клуб. А, би сакал да биде и прогласен за легенда на Барса, мислам дека го заслужува тоа, бидејќи беше една од алките во 2008/09 сезона.

--- надополнето ---

Ќе може ли Роналдињо на игра на утакмицата против Барса? Не за друго, ќе може ли да трча??
2vwd6zd.jpg

Фотошоп е ова се гледа, видете му ја главата.:toe:

--- надополнето ---

http://foreign.peacefmonline.com/sports/201006/48172.php
И Дани ли ќе иде во ШИТИ ? :nesvest:

Кога еден Лаудруп беше прогласен за легенда.... :toe:
Беше најомразен меѓу навивачите

Boki ова тие барем според мене една грешка..Лаудруп од таа цела генерација на генијалци бешд нај генијален таков играјач никогаш нема да се роди со таква визија и таква експлозивност и техника..Тоа сто потоа отиде во Реал нема врска(поради Крој затоа што не можел да издржи некој цело време да му вика и кога играе без грешка)барем така викат неговите соиграчи(имаше на Барса ТВ ).Со нега освоивте се што може да се освои а плус и самиот кројф кажа дека од Михаел успеал да извлече само 70-80% од неговите можности..Додека играше во Барса срцето на тревата го оставеше .Во финалето против милан(мислам) кројф не го стави во игра поради некои несогласувања и барса изгуби 3-0 (мислам)Цитат на КАпело(најмногу се плашев од Лаудруп а Кројф не ни го стави да игра).Потоа што премина во реал тоа е друга приказна.Кројф го ценам многу но мислам декка ова е еден од најгоолемите пропусти во целата кариера..Има видеа на лаудруп во барса на јутјуб види па мислам дека ке го смениш мислењето...Кога играше во барса беше несопирлив Стоичков Ромарио и Чики практично ,,живееа,, од неговите топки(како Заморано после во Реал).:smir:
А тоа со публиката е само заради тоа што премина во реал ..поз

Ако бе. Нека си биде најплатен играч Јаја. Воопшто не ми е битно дали ќе зема повеќе или помалку пари. Сакам само да биде успешен и да освои многу титули во новиот клуб. А, би сакал да биде и прогласен за легенда на Барса, мислам дека го заслужува тоа, бидејќи беше една од алките во 2008/09 сезона.

--- надополнето ---

2vwd6zd.jpg

Ти сериозен си за Туре бе....:uvo:

Ауу какви глупостиии ц...ц..ц

Ај не испаѓај смешен веќе.

Barcelona legend Johan Cruyff says coach Pep Guardiola has signed David Villa to play on a flank.
Barca splashed out £34 million for the Valencia striker.
But Cruyff says Villa will be played as a winger: "That position is, I think, the place that Pep Guardiola has booked him for.

И пошто стварно е смешно ова со легендиве, тој треба, овој не треба, бла бла... Еве ги 50-те досега официјални признати легенди на Барселона.

Туре: Моето заминување од Барса беше најтешката одлука во мојот живот!

axdseluk6.jpg

Туре за RAC1 вели дека ја напушта Барса со тага. Тој вели дека оваа година била тешка за него.

Го заврши интервјуто доста интересно.
-Одам во Сити да им помогнам да станат клуб на нивото на Челзи и Јунајтед. Но не чувствувам дека го напуштам Камп Ноу. Моето срце е во Барселона. Сосема сум сигурен дека еден ден повторно ќе го носам дресот на Барса. Барса е клубот на мојот живот.

5 годишен договор има со Сити, 27 години има, Барса да го купи назад нема шанси. Така да можда ќе го носи дресот ама по дома.

Да да,така е:tv:
Да беше неговото срце во Барселона,немаше да иде во Сити.
Ама 200к на недела...

Зошто го напаѓате Туре кога тој самиот нагласи дека условот да остане е да биде во прв состав т.е. да има поголема минутажа. Е сега не требало да се плаши од конкуренција, а каква тоа конкуренција е Бускетс кога на сите натпревари што ги одигра Туре покажа дека е класа над него, што друго треба да направи за да докаже дека заслужува да има предност пред Трајче?

Туре: Моето заминување од Барса беше најтешката одлука во мојот живот!

axdseluk6.jpg

Туре за RAC1 вели дека ја напушта Барса со тага. Тој вели дека оваа година била тешка за него.

Го заврши интервјуто доста интересно.
-Одам во Сити да им помогнам да станат клуб на нивото на Челзи и Јунајтед. Но не чувствувам дека го напуштам Камп Ноу. Моето срце е во Барселона. Сосема сум сигурен дека еден ден повторно ќе го носам дресот на Барса. Барса е клубот на мојот живот.

Се наежив читајки го интервјуто на Јаја.... Засекогаш ќе го паметам Јаја како НАЈДОБРИОТ деструктивец што играл во Барса... :(

najkrivo mi bese zaminuvanjeto na eto i ture
ne zasluzija da si odat no toa e

--- надополнето ---

kako so gledam filip cocu i brakjata de burk i patrik klajvert ne se proglaseni za legendi
zs taka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom