B
boki10messi
Гостин
Кога еден Лаудруп беше прогласен за легенда.... 
Беше најомразен меѓу навивачите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе може ли Роналдињо на игра на утакмицата против Барса? Не за друго, ќе може ли да трча??
![]()
:nesvest:
Фотошоп е ова се гледа, видете му ја главата.Ако бе. Нека си биде најплатен играч Јаја. Воопшто не ми е битно дали ќе зема повеќе или помалку пари. Сакам само да биде успешен и да освои многу титули во новиот клуб. А, би сакал да биде и прогласен за легенда на Барса, мислам дека го заслужува тоа, бидејќи беше една од алките во 2008/09 сезона.
--- надополнето ---
Ќе може ли Роналдињо на игра на утакмицата против Барса? Не за друго, ќе може ли да трча??
![]()
]http://foreign.peacefmonline.com/sports/201006/48172.php
И Дани ли ќе иде во ШИТИ ? :nesvest:
Кога еден Лаудруп беше прогласен за легенда....
Ако бе. Нека си биде најплатен играч Јаја. Воопшто не ми е битно дали ќе зема повеќе или помалку пари. Сакам само да биде успешен и да освои многу титули во новиот клуб. А, би сакал да биде и прогласен за легенда на Барса, мислам дека го заслужува тоа, бидејќи беше една од алките во 2008/09 сезона.
--- надополнето ---
![]()
Туре: Моето заминување од Барса беше најтешката одлука во мојот живот!
![]()
Туре за RAC1 вели дека ја напушта Барса со тага. Тој вели дека оваа година била тешка за него.
Го заврши интервјуто доста интересно.
-Одам во Сити да им помогнам да станат клуб на нивото на Челзи и Јунајтед. Но не чувствувам дека го напуштам Камп Ноу. Моето срце е во Барселона. Сосема сум сигурен дека еден ден повторно ќе го носам дресот на Барса. Барса е клубот на мојот живот.