Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
najkrivo mi bese zaminuvanjeto na eto i ture
ne zasluzija da si odat no toa e

--- надополнето ---

kako so gledam filip cocu i brakjata de burk i patrik klajvert ne se proglaseni za legendi
zs taka
Еден од најомилените играчи мои не е на таа листа. А стварно се знае ли на која точно основа се бираат легендиве.

Еден од најомилените играчи мои не е на таа листа. А стварно се знае ли на која точно основа се бираат легендиве.

Нема основа. Ако бордот на директори смета дека така треба, така и бидува. Како со Кројф и неговото прогласување за почесен претседател.

ako se vrati cigrinski vo sahtjor togas ke mora da se potprime na pike puyol i milito vo odbranata oti ne veruvam drug igrac da donesat
kaseras nema sansi da se vrate a markez ako ostane moze i od nego nesto da se iskpriste

Чигрински отиде! Еве EL MUNDO DEPORTIVO што вели:

“CHYGRY”, SOLD
The Ucranian defender comes back to Shakhtar in a very quick transfer.
Barça will be payed about 12-15 million €, which is, approximately, half of the money they payed last year.

МОРА ДА ГО ВРАТИМЕ КАСЕРЕС ! ! ! ! ! ! ! ! !

cigrinski zamina za 15 mil nazad od kade sto dojde,toa e za 10 pomalku od toa sho barsa dadi za nego,promasena invisticija bese cigrinski
kaseras mnogu podobro igrase vo prvata sezona,da go vratat nego ke bide mnogu mnogu podobro

P.S.city davaat 20 mil + robinjo za zamena na ibra

Јас мислам да си го зејме ван дер Вил и завршена работа за десна страна за повеќе години. Детето многу ме бендиса како игра стабилно, а и да се врати некој Холандез во тимов не е лошо :)

Што сте запнале за Касерес,имаме 4 играчи на таа позиција.
Сигурно си иде Касерес,дали Јуве или Милан,ќе видиме.

Фала му на Чиги.... Не ни треба стопер, тоа е повеќе од јасно. 4 стопери имаме моментално, ако евентуално замине Рафа, тогаш мислам дека Касерас е најдобро решение.

добро е шо се ослободивме од чигрински

--- надополнето ---

Што сте запнале за Касерес,имаме 4 играчи на таа позиција.
Сигурно си иде Касерес,дали Јуве или Милан,ќе видиме.

за во јуве несум сигурен можеби милан јуве не сака да ја плати одкупната цена

Ахх, Чиги, Чиги.. Каков резил ни направи. За 25м те зедовме, за 15 те враќаме:kesa:

Ете, тоа е што зборував за Росел, дека на карактер е многу храбар и одлучен.
Не би ме чудело ако овие денови и Ибра го дадат.:)

Ахх, Чиги, Чиги.. Каков резил ни направи. За 25м те зедовме, за 15 те враќаме:kesa:

Ете, тоа е што зборував за Росел, дека на карактер е многу храбар и одлучен.
Не би ме чудело ако овие денови и Ибра го дадат.:)

А, времето ќе покаже дали е брз и непромислен...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom