Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако дојде тој голем мерак ќе ми се направи.![]()
Ocho Tourés. El Barça ya busca substituto al marfileño
Денешен ElMundoDeportivo вели дека Зубизарета е во потрага по замена за Туре.
Во игра се 8 играчи: Маскерано(прва опција), Тиаго, Миралеш, Алу Диара, Капу, Муса Сисоко, Паласиос и Кармона.
Зошто да иде Маскерано? За да седи на клупа за Бускетс? :pos2:
siguren sum deka buskets od septemvri mesec ke igra bez greska vo barsa
oti go gledam na SP bez greska igra na sredinata na terenot,vike po ispecen e na taa pozicija od kolku lani so bese![]()
Знаете зошто мислам дека Бускец игра слабо во Барса, а во репрезентација е одличен ?
Во Барса игра осамен на таа позиција, секогаш сам треба да се бори со противниците, додека во Шпанија скоро секогаш до него е Чаби Алонсо, и двајцата сега за сега се одличен тандем. На хартија Чаби треба да игра нешто понапред, но ако добро пратите, ќе видите дека тие двајца секогаш играат во линија, што според мене е одлично поставено, доколку едниот греши веднаш другиот ја поправа грешката, но доколку Бускец погреши во Барселона, веднаш противниците излегуваат еден-на-еден со Пике или Пујол, и помеѓу одбраната и Бускец се создава една голема дупка, и лесно може да стигнат во шанса за гол. Тоа е мое мислење, има среќа Бускец што во Барселона играат одлично технички потковани играчи во средниот ред кои знаат долго да ја задржат топката во свој посед, иначе ако не се тие, Бускец ќе игра уште многу полошо од она што го одигра минатата сезона во Барселона.
Ако бе. Нека си биде најплатен играч Јаја. Воопшто не ми е битно дали ќе зема повеќе или помалку пари. Сакам само да биде успешен и да освои многу титули во новиот клуб. А, би сакал да биде и прогласен за легенда на Барса, мислам дека го заслужува тоа, бидејќи беше една од алките во 2008/09 сезона.
--- надополнето ---
Ќе може ли Роналдињо на игра на утакмицата против Барса? Не за друго, ќе може ли да трча??
![]()
:nesvest: