Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пу бе да тибам статива, Педро немоеше гол да даде.:kesa:

ubo ke bese pedro da ja stegnese taa topka no to e :)
dobro e i sto villa ja stegna zs lesno mozese da ispadne,nekako ne i se vleguvase :)

Уште мислите дека Касиљас не требаше да биде прв голман ? :)

Подобро ова да не е вистина линк:zid:

Од пред два-три дена е ова. Не постои можност за почесен претседател во статутот на клубот, ко ќе се среди тоа повторно ќе биде избран почесен претседал, подемократски, со гласање. :) Кројф е најголем фаворит.

Мора Кројф. Не гледам никој друг кој би можел да ја носи таа титула.

--- надополнето ---

Од легендите само он и Кубала:cuc: го заслужуваат тоа, ама Кубала е одамна починат:smir:

Одвај чекам да ги гледам Виља, Меси и Ибра заедно :):):)

Ако игра меси ко претходни сезони, и ако дава виља голови ко на светсково, годинава ќе ви нема конкуренција:toe:

04porbn.jpg

Ocho Tourés. El Barça ya busca substituto al marfileño

Денешен ElMundoDeportivo вели дека Зубизарета е во потрага по замена за Туре.
Во игра се 8 играчи: Маскерано(прва опција), Тиаго, Миралеш, Алу Диара, Капу, Муса Сисоко, Паласиос и Кармона.

04porbn.jpg

Ocho Tourés. El Barça ya busca substituto al marfileño

Денешен ElMundoDeportivo вели дека Зубизарета е во потрага по замена за Туре.
Во игра се 8 играчи: Маскерано(прва опција), Тиаго, Миралеш, Алу Диара, Капу, Муса Сисоко, Паласиос и Кармона.

Маскерано - ок, овие тиаго и миралеш нз, алу диара не, СИСОКО!!!!!! Паласиос не ни треба!

meirles mislam deka ne e takov igrac kako ture i maskerano
covekot igra nesto ponapred ako ne se lazam

a maskerano trebe da bide odlicno zasiluvanje
go gledav vo liverpool i sega na SP za argentina i svarno igra mnogu dobro,e sega racunajte deka na sekoj natprevar ne mu bega zoltiot :)

Кога го гледав за Ливерпул, велев дека не ни треба, многу црвени ќе има, ова она..... Ама кога го гледав сега на СП со Аргентина, го сменив мислењето. Маскерано е играчот кој ни е потребен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom