Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не ја разбрав желбата на Туре да замини токму во Ман Сити,но нека му биде,му посакувам среќа....можеби се работи за некој внатрешен проблем кој не излегол на површина т.е. во медиумите....знаејќи дека токму на таа позиција пеп ја помина играчката кариера се надевам го има правото решение за испразнетото место,иако има малкумина вистински квалитетни играчи на таа позиција

se dodeka e Trajce ziv i zdrav nema da imame asalen DM

Да му го пратиме Ryan Shawcross, барем нема да биди здрав некое време, е сеа за убиство незнам кој треба да му го пратиме, Зубизарета е месарот

Да му го пратиме Ryan Shawcross, барем нема да биди здрав некое време, е сеа за убиство незнам кој треба да му го пратиме, Зубизарета е месарот
Шоукрос ако сакате да му ја скрши ногата но да биде во состојба да се врати на фудбалските терени по неколку месеци ( година ) , но ако сакате да го докусурат ... утакмица со Бирмингем ... и дуел со Тејлор! Сигурна , добитна комбинација!

и шо сеа ке игра у Европа Лига против Работнички:tapp:, абе оооооооооооооди бе..

се да им ебам на шеиците..:)
Брат, за пари ако треба и на ливада ќе игра.:)
Единствено решение е Муса Сисоко од Тулуз.

kako i so se ocekuvase uste mnogu odamna ture e vike vo city
aj belki ke zavrsat 3 4 mesto i da mozat da igraat narednata godina vo LS

Абе што се палите толку на заминувањето на Туре.

Сам сакаше да си оди...а Барса не ги задржува играчите кои сами сакаат да си одат.
Има многу шпекулации дека Маскерано ќе дојде а и баш сакам да дојде,моментално најдобри на таа позиција се Маскерано,Есиен и Туре.

Сандро Росел и Пеп сигурно имаат некој план,и кажете ми дали е праведно да се пцуе по Пеп само заради заминувањето на еден обичен играч,дали е праведно да пцуеме по легендата на клубот кој и како играч и како тренер ни донел многу титули.
Ние го сакаме клубот а не играчите кои се пролазни....треба да се сакаат тие играчи кои оставаат срце на терен...треба да тагуваме ако си оди Пујол,Чави,Иниеста,Пике,Меси...

Абе што се палите толку на заминувањето на Туре.

Сам сакаше да си оди...а Барса не ги задржува играчите кои сами сакаат да си одат.
Има многу шпекулации дека Маскерано ќе дојде а и баш сакам да дојде,моментално најдобри на таа позиција се Маскерано,Есиен и Туре.

Сандро Росел и Пеп сигурно имаат некој план,и кажете ми дали е праведно да се пцуе по Пеп само заради заминувањето на еден обичен играч,дали е праведно да пцуеме по легендата на клубот кој и како играч и како тренер ни донел многу титули.
Ние го сакаме клубот а не играчите кои се пролазни....треба да се сакаат тие играчи кои оставаат срце на терен...треба да тагуваме ако си оди Пујол,Чави,Иниеста,Пике,Меси...

Абе не плукаме по Пеп, то е то, си замина сеа, ама како шо погоре наведе на повеќе наврати Др.Петар мора да се земе Сисоко, тој изглеа че е најдобро решение, долгорочно, пошо нели Трајче му планираме пауза:pos2:

Па само тој може да се согласи да му биде замена на Трајче и ќе ротираат двајцата како што Трајче ротираше со Туре но останува да видиме.

bi trebalo i zubizareta da si ja brka odlicno rabotata kako i ciki bidejki i toj e legenda na klubot

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

Сега, нека му ја мислат и Пеп и Сандро. Мора да се купи најскапиот деструктивец, не ме интересира кој е, само да не е многу стар, ако сака и 70 милиона нека кошта одма да се купи.
На Туре му посакувам се најубаво во Сити.:toe:

Да навиваше за Реал ќе те разберев до негде, ама вака ништо не правиме.......

Очекуван потег од Туре, испичи после првата послаба сезона....нека си ужива сеа таму, ако ништо друго ќе си игра повеќе пошто нели на човекот не му е дојдено до пари.....дај боже да освои некое купче таму во Англија да не заборави како изгледа подигањето на трофеј.....

Абе нема никаква заминувањето на Туре со Пеп... и голем к*р Туре си заминал, небива нема да опстои клубот без него. Отиде во Сити да игра за пари, да игра во Лига Европа по изјавите лани дека Коло (брат му) и тој се ДАЛЕКУ поамбициозни од тоа за да играат за такви клубови каков што е Сити. И еве, летово отиде таму.

И не, не треба да се зема деструктивец од 70 милиони како што кажаа погоре, треба да се земе некој што ќе се вклопи во играта, што ќе знае како да одигра, што ќе има техника. Многу го потценувате Бускетс... немаше да игра цела сезона прва постава, ако Пеп не гледаше нешто во него. И немојте со тие глупости, внук му бил на Кројф, се знаел со Лапорта, Кралицата му била баба енд стаф. Кога Пеп можеше да го седне најскапото засилување во историјата на клубот, можеше да стави и еден таков "незначаен" играч на клупа.

Само се бара трпение со него... верувам дека не е толку лош како што сите го пркажувате.

Тоа е главното да го сакаш клубот најпрво, а на второ место играчите. Ако треба некогаш да се тагува, тоа е само за Чави и Пујол. Другиве се пролазни поготово Меси и Пике. Меси е нешто слично на Роналдињо, а Пике до вчера не се знаеше дали е жив или уште оди по риболов. Главните фактори на тимот се Чави и Пујол, исто како кај нас Касиљас и Раул.:toe:

Тоа е главното да го сакаш клубот најпрво, а на второ место играчите. Ако треба некогаш да се тагува, тоа е само за Чави и Пујол. Другиве се пролазни поготово Меси и Пике. Меси е нешто слично на Роналдињо, а Пике до вчера не се знаеше дали е жив или уште оди по риболов. Главните фактори на тимот се Чави и Пујол, исто како кај нас Касиљас и Раул.:toe:

Само што Меси го должи својот живот на овој клуб, а Роналдињо беше купен како утешна награда откако трансферот на Бекам пропадна.

Ај нека му е со среќа на Туре во новиот клуб,сега одма мора да се земе некој на таа позиција,ама не некој скап-70 милиони како што спомна некој погоре,и се разбира некој кој ке сака да му биде замена на Трајче,како што спомна некој погоре најдобро решение ке биде Сисоко од тулуз,кој би го земале за евтини пари и кој би можел да ротира со Трајче на таа позиција...но останува да видиме за кој ке се решат Росел и Пеп:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom