Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се очекуваше Туре да си замине, тоа се збореше уште во текот на сезоната. Мислам дека ќе беше добро да се задржи, но сепак верувам дека ќе има соодветна замена и за него.

На крајот на краиштата и Кеита може да ја игра таа позиција, иако во основа е нешто поофанзивен фудбалер.

Прво честитки за Росел и неговото официално назначување како нов претседател. Уште еднаш ќе му посакам успешна работа и се надевам дека колку-толку соодветно ќе го замени најдобриот претседател...
За Јаја... Па колку и да не сакавме, се знаеше дека ќе замине Јаја. Многу ми е жал што најдобриот деструктивец, што играл во Барса заминува, ама тоа е.... Со среќа нека му е, и да се надеваме дека со Сити ќе освои некој општински куп :) :)

И официјално... Роналдињо се враќа на Камп Ноу.
Барса - Милан, 26 август , Гампер куп !
Со нетрпение го чекам овој меч,а знам и вие поради тоа што се враќа Дињо на Кампот,каде што највеќе се прослави,ке биде феноменално:)

Barca manager marked Villa as "a stratospheric player." And also talked about the market:
"Ibrahimovic stays ... at the moment and I know nothing about Cesc. As for Touré Yaya, I would have liked him to continue with us. I am sorry that he went away and hopefully he will find happiness in Manchester"

Според некои медиуми во Шпанија, агентот на Туре добил 6 милиони од трансферот на Туре во Сити. А Барса останатите 24 милиони.
Затоа копиљот цело време јадеше гомна и му го переше мозокот на Туре да си оди. За да може да лапне некое милионче и он. Паметно говедо.

Кројф разрешен од позицијата.... Ако е ова вистина :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Голема грешка ви беше ова со Туре....ама нема врска....Бускетс е одличен...верувајте ми......ќе биде играч од него....има потенцијал малиот

--- надополнето ---

А гледам би дале и 70 милиони за деструктивец....хахахаха дајте ни за Маскерано толку :pos2

Barca manager marked Villa as "a stratospheric player." And also talked about the market:
"Ibrahimovic stays ... at the moment and I know nothing about Cesc. As for Touré Yaya, I would have liked him to continue with us. I am sorry that he went away and hopefully he will find happiness in Manchester"

Според некои медиуми во Шпанија, агентот на Туре добил 6 милиони од трансферот на Туре во Сити. А Барса останатите 24 милиони.
Затоа копиљот цело време јадеше гомна и му го переше мозокот на Туре да си оди. За да може да лапне некое милионче и он. Паметно говедо.

Не според медиуми. И на официјалната потврдија.

одличен потег на Пеп со продолжување на договорот на 2 години....Меси го плати цехот за долгата напорна сезона,и Марадона се жалеше поради исцрпеноста на Меси кој го немаше воопшто на ова светско првенство

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom