B
boki10messi
Гостин
Rok verzijata poveke mi se dopaga od oficijalnata.
P.S. A i ovaa na spanski ne e losa
P.S. A i ovaa na spanski ne e losa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДЕка ќе биде тешко против Ваљадолид ќе биде
Но ебаго ние сме голем тим...победивме на многу значајни натпревари така да не верувам дека момците ќе се опуштат и ќе дозволат неизвесен финиш на мечот.
Јас очекувам да ја завршиме работата во првото полувреме.
Да дека на Ваљадолид му требаат бодови за да остане во Ла Лига...НО нас ни требаат бодовите за да бидеме ШАМПИОНИ!
Така да поголема тежина имаат бодовите ако останат на Камп Ноу(барем за нас навивачите на БАРСА исто така и на играчите).
:nenene: Бускетс мислам дека треба да биде суспендиран поради 5 жолти, така да ќе биде интересно да се состави средината. Можда Меси ќе игра во средина, а напред да играат Педро, Бојан и Ибра. Или какко шо знае Пеп да изненади да извади богзнае каков состав. Инаку очекувам победа, неможе да не очекувам и верувам ако успееме да им скршиме отпор во први 20 минути после ќе биде многу поедноставно. Плус добра работа ќе биде тоа што Ваљадолид ќе нема што да брани, значи ќе мора да напаѓа за да освои бодови, а тоа ни оди нас во прилог оти сите знаеме што им се случуваше на екипите што играа отворено против насСпоред мене вака некако би изгледала формацијата...
Валдес
Алвес---Пујол---Милито---Абидал
Туре---Бускетс---Кеита
Меси---Ибра---Бојан
Со тоа би го завршиле последниот натпревар сезонава и здравје од догодина би требало да донесеме замена за Иниеста и Чави, гледате кога ги нема нив играме со тројца деструктивци во средина.
А и мислам дека Ибра ќе стартува и ќе даде по некој гол. Од наредната сезона ќе го видиме на најдобро ниво, сигурен сум во тоа :smir:
ДЕка ќе биде тешко против Ваљадолид ќе биде
Но ебаго ние сме голем тим...победивме на многу значајни натпревари така да не верувам дека момците ќе се опуштат и ќе дозволат неизвесен финиш на мечот.
Јас очекувам да ја завршиме работата во првото полувреме.
Да дека на Ваљадолид му требаат бодови за да остане во Ла Лига...НО нас ни требаат бодовите за да бидеме ШАМПИОНИ!
Така да поголема тежина имаат бодовите ако останат на Камп Ноу(барем за нас навивачите на БАРСА исто така и на играчите).
Златен форум мамето му ебаа. Може некако да се направи барем портокаловиот скин?
Златен форум мамето му ебаа. Може некако да се направи барем портокаловиот скин?
“Yaya is happy at Barcelona and will only leave for a big project at a big club. But in England there are sides with great prestige and that could be decisive. Arsene Wenger knows Yaya, and I am convinced he could be a success with Arsenal.”