Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зборовите на Роналд Куман:

“Madrid was for many years ahead of Barca, but now it’s the opposite. There is a big difference. Barca is a team and Real Madrid is not. And that is something that is perfectly obvious. They (Barca) are people very true to their principle, home-grown (Catalunya) and that makes them the best.
Madrid is a team bought and Barcelona is a team built. In football, a championship winning team has never been bought. It is always built with time and patience.”

Ииии опааа....гледајте што вели Меси:

Очекувам Фабрегас да ми биде соиграч!

^^

Многу многу скажува Куман .. зато нигде не го собра. Кај појде го избркаја :)

Иначе..

http://sportdenes.com/index.php?opt...14-41-49&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

Многу уверен вашиов :)

А за Хиеро имаш да кажеш нешто?? :helou:

Znaci pogolemi picki od ovie od Real(osven nekolkumina) ne sum videl.. sega odat na Inter Fan Club i kenjaat...
428px-Logo_Real_Madrid_svg.png

ronaldo21.jpg

Абе Меси...бравоо :

“Will I play in the Premier League one day? I have said that I want to be at Barcelona for life. I will be here for as long as they want me. I owe Barcelona more than for giving me a chance – I owe them for changing my life. “How could I ever leave a club who done that for me, and why would I ever want to leave a club who play football like this?”

“The man whose business is doing well will go in with a smile on his face as will his staff because they will also be reaping the rewards.
“That’s what it’s like playing in this Barcelona team. We are all friends. We all enjoy playing for the manager and we stay humble enough to realise how lucky we are to be playing for this club.”

Покрај Пеп, во голема мера ова е причината зошто сме толку успешни лани и оваа сезона.:barca:

Инаку денес ако победиме победата играчите ќе ја посветат на Иниеста, кој се повреди вчера на тренинг и ќе отсуствува еден месец.

Мислам дека вечерва ќе излезат екстра мотивирани...

:barca:

Покрај Пеп, во голема мера ова е причината зошто сме толку успешни лани и оваа сезона.:barca:

Инаку денес ако победиме победата играчите ќе ја посветат на Иниеста, кој се повреди вчера на тренинг и ќе отсуствува еден месец.

Мислам дека вечерва ќе излезат екстра мотивирани...

:barca:

И затоа очекувам да падне силовање вечер. Депортиво не се наивна екипа ама како што смета и Пеп, со победа вечер и против Еспањол викендов трката за титулата ќе биде практично завршена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom