Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го одмараше со Осасуна го одмара сеа, ми нема смисла, али знае Пеп што прави. Иначе ми смрзна јајцето по тие двата обиди.

Денеска за првпат не верувам во тоа шо го праи Пеп. Толку утакмици имаше пред оваа за да го одмара Меси, он најде баш сега против најдобриот домаќин во лигата:kesa:

:smir:

Фуриозен старт на натпреварот, ќе биде тешко, и ќе треба да се намачите за да стигнете до победата.

Добро е ние ја имаме иницијативата!

Играме вонземјански ама завршницата ни фали. Ни треба Меси за да отвара повеќе простор.

:smir:

Фуриозен старт на натпреварот, ќе биде тешко, и ќе треба да се намачите за да стигнете до победата.

:pos2::pos2:Намерно го пишав знаев дека одма ќе рипнете:)

Инаку после стартов, преземаа иницијатива нашите фали уште гол да се даде.
П.С. Подобро би било да не ги фаќа Инзаги - синдром и да не спијат во офсајд.
П.П.С. Од одбранава денеска страв ме фаќа:nesvest:

Аууу. Си вршиме самоубиство... Не за друго, дресовите. Подобро да бевме со тие розевите :pos2::pos2: Овие жутите, оваа сезона лом не направија:tv:

хмммм,мора подобро во второто полувреме,мора да се стигне до 3те бода иначе ќе ги направиме задридовски шампиони годинава....се надевам второто полувреме ќе се почне со подобра игра!

tesko tesko
ami i pregolema srekja imavme so dvete stativi,ama i valdes dobra odbrana napravi

Играме добро,имавме неколку шанси,ама фали реализација.. Ибра полека се враќа во форма,имаше 2 добри шанси но нема гол,сеа да влезе Меси во второ полувреме и сигурен сум дека ке постигнеме гол.

Мора да се внесе Меси а да излезе Педро, некако не ми делува добро за разлика од Џефрен.

Џефрен аут - Меси ин
Кеита аут - Чави ин

Ова го очекувам од Пеп. Се надевам дека Чави е спремен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom