Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Алфа ТВ :smir:

уффф...фала брат...коа видех дека нема да е на К5+ испаничих не знаеех главата дека ми е!У колку саато е преносо?

Valdés; Alves, Puyol, Milito, Maxwell; Keita, Touré, Iniesta; Pedro, Ibrahimovic y Jeffren.

Џефрен стартер? Ај баш да видиме шо ќе покаже.

Ќе биде тешко денеска:nesvest:Ама верувам во дечките а можеби и Џефрен ќе изненади:)

И зошто Пеп оди со глава низ ѕид?
Зошто не го одмара Меси против Осасуна?

Ебати составот....срање.
И покрај ваков состав го нема Бојан.

И зошто Пеп оди со глава низ ѕид?
Зошто не го одмара Меси против Осасуна?

Ебати составот....срање.
И покрај ваков состав го нема Бојан.

Денеска за првпат не верувам во тоа шо го праи Пеп. Толку утакмици имаше пред оваа за да го одмара Меси, он најде баш сега против најдобриот домаќин во лигата:kesa:

Абе што се нервирате толку, па не е ни почнат натпреварот ебаго...

Ова е некаква тактика на Пеп... сите очекуваа Меси да стартува, а во последен момент Пеп го става Хефрен. Ако не иде, ќе влезе Меси. Битно одбраната е добра.

Луѓе Пеп знае дека ова е најдобриот домаќин во лигата, знае дека ова е последниот дел од сезоната, каде што не се дозволени пропусти, каде што се решава титула.

Има некоја замисла која ние не ја знаеме, па толку многу направи за клубот, толку многу пати ДОКАЖА дека може да се носи со сите, ја направи Барселона најдобриот клуб на планетата, ОСВОИ СЕ ШТО МОЖЕШЕ. Аман покажете малце почит и верувајте во него, макар и кога греши.

Јас секогаш верувам во Пеп и ќе видете дека ќе победиме. Ако во прво полувреме не оди со Кеита и Џефрен ги очекувам Чави и Меси во второ :smir:

Аман бе па што ако стартува Џефрен.
Верувам во Пеп...верувам и да почне со вториот состав :) .

Сега повеќе верувам дека ќе ги добиеме 3-те бода!:barca::barcafan:

Џефрен? Јас на негово место би го ставил Бојан. Зошто Меси не игрА?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom