Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако сака некој вечер да се чекаме во Центар и да идеме со Такси ке Филе не е поскапо од 200 ден .Ако сака некој нека пише .

Ај ако сака некој вечер да се чекаме во Центар и да идеме со Такси ке Филе не е поскапо од 200 ден .Ако сака некој нека пише .

160 ви е таксито од Рекорд до Канал 5. Нас толку ни зема. :tv:

абе од велес сме организирани 6 души мислам, за сигурно дали ќе одам ќе пишам на форумов оти воз имаме за натаму 4и15 а за назад дури 12, ама изгледа ќе одам :smir:

Лага!!! :) Ајде бе, колку - толку. Шо појќе, то поубо :)

bb[noone];3403486 напиша:
абе од велес сме организирани 6 души мислам, за сигурно дали ќе одам ќе пишам на форумов оти воз имаме за натаму 4и15 а за назад дури 12, ама изгледа ќе одам :smir:

:nerv::nerv::nerv::nerv:
Колку касно разбрав дека ќе се организираме:nesvest:
Ај екипо здравје следеќи пут ( ако одиме пак кај Филе )

Извинете екипо нема да можам со друштво ќе гледам,ама ве глеам доста сте!
Леп провод:smir:

И од мене имате супер провод и за нас да се израдувате кога ќе дадеме гол:):)
П.С. Денеска Гвардиола го слави јубилејниот 50ти натпревар на Кампот откако е тренер на Барса:)Ќе му го честитаат со победа:vozbud::vozbud:

Од Тотал Барса составот:
Predicted Starting XI, Barcelona: Valdes – Alves – Puyol – Pique – Maxwell – Xavi – Toure – Iniesta – Messi – Ibrahimovic – Henry

Од Тотал Барса составот:
Predicted Starting XI, Barcelona: Valdes – Alves – Puyol – Pique – Maxwell – Xavi – Toure – Iniesta – Messi – Ibrahimovic – Henry
Xavi е повреден нема шанса да игра он:toe:

Ништо отидоа они 5 души, неможев јас и мене ми кажаа у 2, иам некои работи и то е то нареден пат обавезно идеме!! :nenene:

Ај со среќа нека ви е момци ја имав проблеми со нетот па неможев да видам порано. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom