Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немаше Алвес што да бара да трча накај гол кога топката одеше право. Тоа не е пенал ама тоа врз Меси беше, а од црвениот нема ни ц.

Имаше контакт доволно за да го спречи да ја продолжи акцијата.

Мислам дека е и залудно да се дискутира за таа ситуација, премногу е очигледна. Се на се`, целиот натпревар е каша попара, заради дотичниот судија.

patat Zadrid,Chelsea,Manchester,A.Bilbao,Estudiantes,Shakhtar od Barca,normalni im se frustraciite:pos2:

Многу грешки во додавањата, понекогаш сакаат со топката во голот да влезат, претеруваат.

заслужено сепак. На моменти претеруваа со комбинациите, ... и по којзнае кој пат, одбраната правеше глупости

И означен е крајот на овој меч 2-2 негативен резултат за Барса каква прилика испушти меси каков гол ке дадеше сам не е свесен ,......

Од кога излезе Ибрахимович, Барселона беше подобра!

Ете Реал губи белки така ќе заврши, сега гледам Реал и се крстам да изгубат после ќе дадам коментарче за нашата игра.:)

Тоа е тоа,и ова не е толку лош резултат ,ајде сега следно коло со Валенсија,а иначе денес капитенот изигра многу лош меч,али ништо не е загубено одиме понатаму:smir:. Иначе задрид губи 1-0

Какви срања ни се случија на натрпеварот,јас сум среќен со остварениот исход.

Ибрахимовиќ АУТ!

sto i da komentiram vike se e zaludno,mnogu greski od strana na barsa a ibra pomalku i me nervira
da pocekame zadrid so ke napravi pa posle ke vidime so ke bide

Исти кур сте како комшииве.

Сами си ги направивме најголемиот дел од срањата. Двата гола беа наша грешка, имавме многу неискористени шанси, и претерувавме со подавањата понекогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom