Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве малку и јас да се активирам
Играта со Штудгарт беше никаква, особено во првото полувреме, навистина многу лошо беше, се надевам Пеп направил некои промени, па ќе видиме разлика вечерва
Лани Малага дома ги победивме 6-0 !!! Се освен победа над 4 гола, за мене ќе биде разочарување - нека пукне некоја петарда

Валдес, Дани,Милито,Пике,Пујол, Туре,Чави,Иниеста, Анри,Ибра,Меси

Максвел нека не игра една утакмица, да пробаме и така, Трајче изигра многу утакмици со Чави и Иниеста, овојпат да го пробаме и Јаја, за нападот навистина се надевам дека ќе биде ваков, можда Бојан наместо Анри, а Педро никако

За вечер вака би сакал да се излезе:

--------------------Валдес------------------------
-Алвес-----Пујол----------Пике-------Максвел-
----------------------Туре-------------------------
----------Чави----------------Иниеста-----------
--Меси--------------Ибра--------------Џефрен--

Ќе го кажам истото што го кажав пред натпреварот во Германија. Не сакам победа од 5-0, не сакам да гледам голеада, не сакам да гледам како го понижуваме противникот (зошто знаеме реално колку сме над Малага), сакам да видам течна игра, сакам да видам акции, сакам да го видам она што е уметничко во тоталниот фудбал. Сакам да ја видам Барселона во вистинско светло. Имавме 3 лоши натпревари и мислам дека е време да се уозбилат играчите.

Инаку денес Алвес добил зелено светло од медицинскиот тим и ќе може да игра вечерва.

ајде вечер да тепаме, да ја видиме старата барса, да видиме течна игра со многу подавања и голови ии оти гледам не го ставате никој педро у нападот ?

Así, el Barça juega con: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Ibrahimovic y Pedro

Иниеста и Чави во средина...:smir:

Ај можда требаше да почне со Туре,ама мањебитно.

Алвес:vozbud:

Требаше дефинитивно со Туре да стартува Пеп, без разлика што ќе се деси вечерва.

Одиме на победа против Малага.Како што кажа Ла Виста не е битно со колку разлика ќе победиме, битно е каква игра ќе прикажиме, а што гледам според составот со Чави и Иниеста во средината треба да имаме комплетна доминација.

П.С Требаше да почне Пеп со Туре, но тоа е.Ако не се предомисли во последен момент, го очекувам Туре во второ полувреме.

Јас па мислам дека подобро шо игра Бускетс. Туре ќе добие шанса во второ полувреме. Чави и Иниеста у средина, Педро прва постава:vozbud::vozbud:

Сакав да го видам Анри, али ништо од тоа ...

Време е да ја видме вистинската Барса денес.
Ги очекував и јас Анри и Туре ама тоа е.

Одлична игра во првото полувреме, многу шанси само немавме среќа.Очекувам во второ голови ако продолжиме со ваква игра.

П.С Мислам дека Меси се повреди :tapp::tapp::tapp:

Не бре брате нејќе да влезе топкава.Се скапаа од напаѓање, кружење околу гол,шутирање ама кога нејќе таа е.Ај во второ само да продолжиме со оваа игра не им бегаат 2-3 гола
А дечкиве уште во прво полувреме ли ќе задржуваат време:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom