Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иниеста назад у средина, Педро на местото на Туре (Анри е преспор,ке го изедат говедава)...... Германциве на шо дрога се?

одлична игра на Штутгард,ова е вистинско изненадување за Пеп,се надевам ќе знае како да се постави за второто полувреме...Маркез не е повеќе за во Барса:toe:

Бускец и Маркез имаат кошмарна утакмица, Ибрахимович тотално ме разочарува последниве 10 утакмици.

Се на се, ужас!

Бускец и Маркез имаат кошмарна утакмица, Ибрахимович тотално ме разочарува последниве 10 утакмици.

Се на се, ужас!
сега се гледа колку недостига Ето`о и неговата брзина

коментаторов германциве шваби ги рече ццц па на телевизија јавно,алооооо немате игра ич погребњак и какау и молинаро растур ве праат ај срека у второ

Бускетс надвор...Иниеста да се врати на неговото место и едниот од Анри или Педро да влезат.
Лоша игра,анемична...Маркез игра како да има 40 години...од одбраната единствено Пике можам да го пофалам.Пујол изгубен на десната бековска позиција.

Бускетс хах...греши премногу...Чави се обидува но нападот е отсечен...Ибра како да се крие зад одбраната на Штутгарт...Меси кога ја има топката е опасен иначе никаде го нема...

Се надевам на подобро второ полувреме и да дадеме гол што побрзо..

коментаторов германциве шваби ги рече ццц па на телевизија јавно,алооооо немате игра ич погребњак и какау и молинаро растур ве праат ај срека у второ

Тоа им е нешо ко прекар на клубот или на навивачите.....незнам точно као беше ...

Треба да бидеме среќни што не примивме уште 2/3 гола.

П.С имаше и пенал за Штудгарт.

Прекарот на Штутгарт е Швабите.

Чути жити све вас Лион што ви правеше:vozbud:

Јасно дека Барса не е семоќна ама не очекував баш Штудгарт да ви одрже лекција. Барем прво полувреме.

Посебно за Ибра не ми е јасно што се случува, ми наликува нешто на Хунтелар во Милан ко што игра.
Просто топката не стига до него, како да се крие.

До фановите на Барса: Како што гледаме има хејтерски постови овде а и ќе има уште но ве молам не им одговарајте...ние да продолжиме да дискутираме за играта...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom