Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е момци, што се нема да прочиташ од фановиве на Мадрид,(секоја чест за исклучоците), кој колне, кој ти пцуе се по список,кој открива нови теории, кој сака да го прими немиен, запотен од Гути :pos2::pos2:, абе свашта има !!!

Тоа е момци, што се нема да прочиташ од фановиве на Мадрид,(секоја чест за исклучоците), кој колне, кој ти пцуе се по список,кој открива нови теории, кој сака да го прими немиен, запотен од Гути :pos2::pos2:, абе свашта има !!!

:pos2::pos2::pos2:

Ја викам да напраемо онлајн петиција потписи Гути и Роналдо да им го бапна по еднаш а може и репете кој сака xDDDD

Ај екипо честито победа и од мене. Цела утакмица не ја гледав на роденден бев ама важно голчето го видов.
Педрито прераснува во ЗВЕР:vozbud:нема шо. Кој и да дојде Педро ќе му биде златна замена догодина, така да за лево крило нетреба многу да се нервираме ќе се најде решение.
П.С. Гледам сите се фалите со потписиве, ај и јас да си се пофалам:)

Ајде нека ни е честито победа,само да си продолжиме вака и понатаму,за Педро се гледа дека прераснува во еден врвен играч и моментално е подобар избор отколку Анри на левата позиција,а за Ибра се надевам дека веќе од следниот меч ќе ја подобри реализацијата и пак ке поситгнува по 2 гола на натпревар:vozbud:

гледам навивачите на задрид свршуваат по победата врз депортиво,па нормално дека ке свршуваат кога прв пат победуваат по 19 год.
а изгледа ја заборавија разликата од 5 бода:pos2::pos2:
:baeh::baeh::baeh:

Честито победа !!!

И однапред се извинувам за овој коментар:

Дојдоа задриѓани слава да ни рушат, ама можат само курот да го пушат!!!

Каков мадрид кој се тие индијанци-јадници славиле вчера не славиле па ќе си го папат.

Нека ни е честита победата... Останува разликата во бодови и тоа ми се допаѓа многу.

Инаку наредниот натпревар го играме на Кампот против Хетафе... тежок натпревар ќе биде во секој случај, но многу ми се допаѓа тоа што има време да се одморат играчите и да си ги повратат силите... Порано имавме по 2 натпревари во неделата, сега имаме само еден... Со одморени играчи, мислам дека можеме да ја завршиме сезоната непоразени... али има време за тоа.

И дај удрете игнор на оние Мадридисти кои провоцираат... не се сите такви али има некои едноклеточни суштества кои незнаат што зборат и не заслужуваат да се спуштаме на нивно ниво... иако мора да признаам дека постовите кои ги напишале се во најмала рака ПРАЈСЛЕС :pos2:

Абе што ви е филмот на вас што не цитирате сите, а ти АКСИ16 тргни го мојот пост.

Абе кај ти беше умот кога го пишуеше онај Пост!? Нормален си.?

Знаеш како сум Смеан, Неможев при свест да дојдам.:vozbud::vozbud::vozbud:

За момент се збунив...мислев дека ова е Фан Клуб: Реал Мадрид :):) Теееј повеќе за нас зборувате отколку за вас...Во секој фан клуб има такви, или мислите дека сте исклучок? Ај да не ги набројувам греота се, ќе се препознаат ваљда во овој пост :)

http://www.totalbarca.com/2010/opinion-pieces/totalbarca-debate-the-left-wing/

Анкета за Лево крило. Мојот глас оди за Франк Рибери

Давид Силва... ми се допаѓа неговиот профил како играч. Тимски играч е, а Пеп настојува да го изрази тимот како целина, одошто на индивидуално ниво.

Моја желба е тоа, но нема да погреши управата со ниту еден од тие двајца (Рибери, Силва). Да дојде Фабрегас и натаму ќе биде полесно... нема да се тресеме на секој натпревар за тоа што би правеле ако се повреди Чави.

Според мене за наредната сезона нема да биде лошо и само Фабрегас да го земеме, на лево крило да ги ротираме Бојан и Педро. Но уште подобро би било да земеме некој од овие двајца или пак Суарез, ѕвер е дечкото. Но меже да се помине и само со Педро и Бојан зашто стварно се добри.

А инаку, овој викенд легендарни цитати излегоа од фан клуб реал мадрид. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom