Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оддамна Барса ме нема растресено така. Си знаат они 3 гола на полувреме и после дудлај го.:pos2: Се тресев цел кога ги изведуваа тие слободните. За среќа зедовме 3 важни бода, сеа само ќе си земам сок и соленки и ќе уживам во декласирањето на Мадрид.:)

Честито победа каталонци.

Оддамна Барса ме нема растресено така. Си знаат они 3 гола на полувреме и после дудлај го.:pos2: Се тресев цел кога ги изведуваа тие слободните. За среќа зедовме 3 важни бода, сеа само ќе си земам сок и соленки и ќе уживам во декласирањето на Мадрид.:)

Честито победа каталонци.

Братче земи си алкохол,ти па сокче

Kоментаторот на Алфа: Венгер смета дека може да го убеди голманот Гаи Асулин да помине во Арсенал.:pos2::pos2::pos2:

Да бе да, свашта :pos::pos:.

Иначе добра игра од момците, многу шанси створени али реализацијава вечерва тиња.
Но, најбитно е што постои огромна желба и мотивација за победа.
Дур го гледаме тоа, ќе нема зима за нас !!!

Со еден потег го реши мечот МАЕСТРО ПЕДРО многу подобра опција ни е од Анри моментално, доколку дојде Рибери летото Педро ќе му биде златна замена..
Нека ни е честито победата и нека ни се множат и секако головите на ПЕДРО нека се множат.:icon_lol:

Потписот ми вришти, само шо ми стигна .. Поарно за задрид да навивам шо викате вие? :pos2::pos2::pos2:

Ај нека ни е честито,а шо ќе ни е засилување за лево крило коа го иаме Да Голден Педро!!!
:barca::barca::barca:

dobar natprevar samo realizacijata malku slaba no so e bitno 3 boda zemavme
iniesta se podobar i podobar,glaven e na sredinata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom