Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе им е и сите 11 да се напикаат пред гол. Добро ја промисли Педро пред шутот, далеку покорисен е од Анри. Ајде ајде, вие, Федерер и Сити за големи пари. :D

Џабе им е и сите 11 да се напикаат пред гол. Добро ја промисли Педро пред шутот, далеку покорисен е од Анри. Ајде ајде, вие, Федерер и Сити за големи пари. :D

Ајде ајде, ние, вие утре, и вашите комшии од Рим за големи пари.

Иначе Педро прераснува во расен стрелец, ако дојде Силва во летниот преоден рок, Педро ќе му биде златна замена, а може и да се ротират од натпревар на натпревар. Оваа сезона сум најсреќен поради таквото откритие. Не ми прави ништо по мерак од тоа кога ќе излезе ѕверка од кантерата. Ајде уште 2 гола да им дадеме, и да си гледам после дербито на риазор и да навиваме за Депортиво.:)

Све искочи денес во кладилници,глеам доста ја чекаме барса на тикет:toe:,ајде очекувам рутинирано до крај.

Pedrito:vozbud: , ama malce ne go biva za krilo kako spic igrac e :)

Ibarahimovic ima ogromna zelba da postigne gol :)
Se nadevam ke postigne .
Anri e pokorisen za krilo ama Pedrito e prav egzekutor :)

Uzivam gledajki ja Barsa , takva nadmok na sredina na teren so izvonredni genijalci Iniesta i Xavi e neverojatna :vozbud:

Visca Barca :helou:

Ајде супер...Педрито....

Барем уште еден гол да дадеме!

Што му стана на Ибрахимович бе, како тргна на почетокот на сезоната мислев дека уште на полусезона ќе му ја дадат златната копачка. Голема желба има да постигне гол, се гледа тоа.

Kоментаторот на Алфа: Венгер смета дека може да го убеди голманот Гаи Асулин да помине во Арсенал.:pos2::pos2::pos2:

Kоментаторот на Алфа: Венгер смета дека може да го убеди голманот Гаи Асулин да помине во Арсенал.:pos2::pos2::pos2:
Би било попаметно за тебе да не ги слушаш,само глупост по глупост се редат

браво,ако не можиш со нозе да го соприш влечи го за дресот 20тина метра...на некои играчи треба фудбалот да им се забрани!!!

се функционираше како што треба,Ибра може многу повеќе !

честито новата победа

Ај нека ни е честито оваа тешка победа на тежок терен за играње...

Честито нека ни е победата
Да ни се множат,па и со повеќе разлика не би било лошо

Што му стана на Ибрахимович бе, како тргна на почетокот на сезоната мислев дека уште на полусезона ќе му ја дадат златната копачка. Голема желба има да постигне гол, се гледа тоа.

Па секој напаѓач поминува еден период од сезоната во таква криза за гол би го нарекол тоа....се гледа желбата за гол се обидува да шутира од секоја можна ситуација...но голот ќе дојде без гајле :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom