Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечко,извини вака ама морав...
Како прво, не е секој полнолетен и да оди кога сака и каде сака,ти имаш 19 години,нормално дека ќе идеш.
Како второ,не е секој од Скопје па да има да плати превоз до таму,а назад?Пешки ли да си доаѓам или такси да плаќам 500 денари.

И да,не ме е срам што не сум бил таму,а причината не е ниту една од горе наведените.
1 ли си? имаш уште 4 другарчиња автобуска карта договори се со некој фан на барса од скопје, роднини немате ли?
не наоѓај изговори зошто не си бил таму, најди изговор како да отидеш таму!

и не трчај како прле пред магаре да одговориш на мојот пост! на фан клубов има уште минимум 12-13 активни и 20 што преку два дена оставаат коментари од типот виска барса. кај се тие?

9aaarm.jpg

Евеги Фановите. никого не познавам од овие :)

Јас што сум од Струга затоа неможам да дојдам.
Инаку искрено Би сакал еднаш да Бидам таму со Навивачи на Барса.

срам да ви е на сите фанови на барса кои како бескичмењаци дремете пред тастатура и тврдите дека сте фанови!

поздрав до дечките што гостуваа во емисија може беа малце ама барем имаат јајца, гледам го следат нашиот пример и само пофални зборови за нив! здравје да гостуваме во финалето заедно!

Ти од кај знаеш каква била ситуацијата? Што сеа тие што не бевме таму не прави помали фанови од тие што биле??? Или ова беше само колку да се напише нешто. Размисли прво пред да кажеш, а не само да треснеш па дали е во ред или не е ни битно.

Кој поради обврски кој поради други проблеми, не бевме во можност да присуствуваме, што мислиш нејќевме?

И да не отидам целосно оф топик...
Спорт пишува дека повредата на Меси не е тешка, но не е сигурен за натпреварот против Еспањол. Искрено и да беше спремен не сум сигурен дека Пеп ќе го ставеше во игра. Сепак, доаѓа полесен период, каде што нема да ни бидат неопходни сите првотимци.

Ти од кај знаеш каква била ситуацијата? Што сеа тие што не бевме таму не прави помали фанови од тие што биле??? Или ова беше само колку да се напише нешто. Размисли прво пред да кажеш, а не само да треснеш па дали е во ред или не е ни битно.

Кој поради обврски кој поради други проблеми, не бевме во можност да присуствуваме, што мислиш нејќевме?

И да не отидам целосно оф топик...
Спорт пишува дека повредата на Меси не е тешка, но не е сигурен за натпреварот против Еспањол. Искрено и да беше спремен не сум сигурен дека Пеп ќе го ставеше во игра. Сепак, доаѓа полесен период, каде што нема да ни бидат неопходни сите првотимци.
обврски имале подобар изговор немаш ли? јас немам ли обврски другите 20 и фазла интераши без обврски ли се? :tapp:
кај нас во екипата што беше во студио само 1 беше од скопје, и тоа не не спречи да се собереме!
брзал да напише...... јавно да им се извините на дечките што беа таму оти ги оставивте на цедило!

знам што ви е вас маката, стравот да не изгубите па да ве зезаат на улица, ете тоа вас ве прави различни од сите други оти некој оди со исправена глава и после победа и после пораз. а некој само седи пред тастатура и брза да си најде изговор зошто било овака или онака.

1 ли си? имаш уште 4 другарчиња автобуска карта договори се со некој фан на барса од скопје, роднини немате ли?
не наоѓај изговори зошто не си бил таму, најди изговор како да отидеш таму!

и не трчај како прле пред магаре да одговориш на мојот пост! на фан клубов има уште минимум 12-13 активни и 20 што преку два дена оставаат коментари од типот виска барса. кај се тие?

Еј стварно нема смисла ова што го пиша сега. Ко прво немам со кој да одам, а сам не ми се оди до Скопје. јесте дека сум од Велес и е на само саат време вожња до Скопје, ама сам не ми се оди. После иам 17 години шо значи уште сум малолетен, така да не е баш се толку едноставно.
Трето болен сум едвај седам дома, уште за во емисија бев
А ако ти сакањето на твојот клуб мислиш дека треба да го докажуваш на тој начин, значи јас чим досега не сум бил ниеднаш да ја гледам Македонија на Градски, јас не навивам за нив, јас сум за Тунгузија:tapp:
Стварно немаше смисла овоа шо го кажа сеа.

обврски имале подобар изговор немаш ли? јас немам ли обврски другите 20 и фазла интераши без обврски ли се? :tapp:
кај нас во екипата што беше во студио само 1 беше од скопје, и тоа не не спречи да се собереме!
брзал да напише...... јавно да им се извините на дечките што беа таму оти ги оставивте на цедило!

знам што ви е вас маката, стравот да не изгубите па да ве зезаат на улица, ете тоа вас ве прави различни од сите други оти некој оди со исправена глава и после победа и после пораз. а некој само седи пред тастатура и брза да си најде изговор зошто било овака или онака.

И се јави внукот на Нострадамус:tapp:

Момак, што напињаш толку бе? Како да ми дошло до тебе и твоето мислење. Ма кур не ми чуе што ти имаш да кажеш, фала богу и не можеш да ја знаеш ситуацијата. Толку ти е тешко да сфатиш дека едноставно поради икс причини НЕ БИЛО ВОЗМОЖНО ДА СЕ ОТИДЕ?? Толку е тешко да се сфати? Ако мислиш дека некој од овде ке ти објаснува зошто не отишол во емисија, се лажеш. Не си ти тој на кој што треба да му се објаснува нешто.

Ебате тоа, се фати како слеп за стап зошто ние не сме отишле кај Филе. Како татко му да не отишол, не некој што не го знае ниту познава.

Добро бе, бевте повеќе ебаго. Монт Еверест го освоивте! Не се секирај за дечките од фан клубов, знаат тие дека не можеше секој да оди. И без да одам мене ќе ме дупат на улица ако изгубат така да тоа ништо не би сменило. Изгледа не сфаќаш дека некои работи се невозможни. Како да се дигнам сам од Струмица до Скопје и да стасам после пред 7-8 за на факултет? Ем нема превоз, ем нема со кого, ем нема теоретски шанси. И сега ти си поголем навивач на Интер од ние што сме навивачи на Барса оти нели ти си бил у Канал 5. Чекај плакета да ти изработам.

Момак ај бе олади. Повеќето од фановите на Барса на форумот се по 15-16 години, а и да не се сигурно се имале причини поради кои се неможеле да дојдат. Еве јас на пример не отидов зошто ме мрзеше да се дигам од Струмица за Скопје кога можам и дома да ја гледам утакмицата, и тоа не е мерило за колку јас го сакам клубот.

:pos2::pos2::pos2::pos2: Незнам на кој фан на Барса му е срам да си каже оти навива за тимот кој измисли нова димензија во фудбалот. Ако има некој таков нека пише тука.

не ми давајте мене оправдување давајте им на дечките што седеа таму сами! оти јас не ги извисив вие ги извисивте. овој бил малечок, тој имал работа а кога седнуваат пред тастатура сите наеднаш стануваат големи.
и пријатели, не е финтата да гостуваш во канал 5 тоа е најлесното, финтата е да се соберете.
пишете им овака, драги пријатели, фанови на барса кои седевте таму сами пред камерите ние не сакавме да одиме затоа што: имав работа, ме мрзеше, мал сум, утре треба рано да станам, нашколо сум, на факултет сум, полагам,баба умре(недај боже).
срамота е да речеш дека неможеш да отидеш до канал 5, посебно ако си од скопје!

Работава, навивачите на Интер се нај, нај, нај......добри! Браво! Ја докажа својата поента...Не мора да го тупиш до толку...

Оф мори мајко, до сеа му кажуваш дека многу малце фанови има што се од Скопје и он пак го дрви.

На крајот на краиштата, овие фанови овде можам да се кладам дека ја сакаат повеќе Барса отколку ти Интер... али да, заборавив... ти беше кај Филе, нема поголем фан на Интер од тебе:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom