Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј енке мн добар голман беше штета за него али тоа е идеме напред,честитки за победата се глеа дека не сте ко реал мадрид да губите од 3 лигаши.П.с се надевам дека следно коло ви пага јакиот алкоркон:pos2:

Еве ги головите за тие што не гледале...

vidovte li eden cist ofsaj na Cultural:) kako li ne vide sudijata ofsajd:) sigurno i toj e del od segunda B:)

inaku nz zasto igra Puyol i Alves,nemase li drugi mesto nim,Cigi ili Muniesa.Drugo toj Jefren nekako ic ne mi se sviga,kao pederce mi deluva celo vreme:kesa:

Dobro be neli pratite ova mladincive na Barca. Vo tek e U-17 Svetsko Prvenstvo i nie imame 4 tamu od koi eden e Muniessa, i bese isklucen vo 1/4 finaleto vcera.
Cestitki za pobedata, Bojan ima super dvizenje na terenot i so malku sreka mozevme 10 da im dademe. Ali dobro e i taka:vozbud:. Nekoj trebase da im kaze deka RM im trebase vakva pobeda, ne nam

Полека но сигурно головите си доаѓаат:pipi:

Добра утакмица, дадовме 5 гола. Овие се второлигаши и не ми преставува некое огромно задоволство победата. Всушност неможеше да се очекува ништо помалку од победа :)

Инаку како што прочитав Енке изгледа извршил самоубиство. Според спорт.ес овој од непознати причини се фрлил под воз. Иако не беше воопшто стандарден во Барселона, сепак беше наш играч и заслужува почит. Почивај во мир Роберт Енке:smir:

RIP Енке :smir:

Иначе гледам сме брцнале 5 комада во 2 полувреме , 1 полувреме го изглеав ама 2п сум задремал малце, се будам пред 15 мин и гледам петарда :aplauz:, а највеке ме радуваат 2та гола на Бојан како и голот на Чави со глава.

Ааааа ќе биде интересно против Алкоркон, ќе има што да видат комшииве !!! :)

Иначе од кога Пеп е на клупата на Барса тимот има постигната 202 гола, тоа е само на официјалните натпревари, вклучувај го и вечерашниов натпревар од купот, значи без пријателските натпревари.:aplauz::aplauz:

П.С. Ај некој што ја гледал цела вечерашнава утакмица нека пише дали добро изигра Дос Сантос.:smir:

Уф како непријатно ме изненади Енке, стварно многу ми е жал

R.I.P.

RIP Енке

Честито нека ни е новата победа..па сеа да им покажеме на Мадриѓани! како се игра!:smir:

У следна рунда да ви се падне Алкоркон :vozbud:

Ти се исполни желбата :vozbud::vozbud::vozbud:

a be stvarno sme so alkorkon...aj sega da vidat ovie tenekinava kako se tepat (golem) klub kakov sto e Alkorkon:))))))
a stvarno za Enke nemam zborovi bese dobar golman ama koj znae sto mu udrilo vo glavata to e>>

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom