Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Viva la Barca !:smir:

Добар натпревар..Педро супер игра вечерва ко и на секои натпревари само голови фалат .

vidovte li eden cist ofsaj na Cultural:) kako li ne vide sudijata ofsajd:) sigurno i toj e del od segunda B:)

inaku nz zasto igra Puyol i Alves,nemase li drugi mesto nim,Cigi ili Muniesa.Drugo toj Jefren nekako ic ne mi se sviga,kao pederce mi deluva celo vreme:kesa:

Мене баш ми се допаѓа како игра Џефрен денеска и гледам дека има голема брзина а Бојанчо дае гол супер :)

Бојан полека полека како Анри влегува во форма.:smir:

Веќе е 4-0

Педро и Лео дадоа голови

Моќта на Барселона:vozbud:

У следна рунда да ви се падне Алкоркон :vozbud:

Како можеш да сакаш клубови кои станале тоа што се под палката на фашистичкиот диктатор Франко и кои сеуште се финансирани од државата(вклучувајќи ги тука и парите кои одат во државната каса од данокот што се бери во Каталонија)!

Го знам тоа, Затоа јас ги мразам најмногу на Свет :) не знаев дека сум имал човек што има исто мислење како мене. :)

Позз Брату.

Ја се извинувам што ке ја нарушам одличнава атмосфера во фан клубов али ова мора да се постира:toe:

Роберт Енке починал денес попладне во Хановер на 32 години :nesvest::( Првичните информации велат дека се фрлил под воз :uvo:
Ова е изјавено од председателот на Хановер......
Иначе постарите фанови ке се потсетат дека Енке бранеше за Барса една година од 2002 до 2003....

R.I.P :cry:

R.I.P Enke, dobar golman bese, steta.Branese vo Barcelona 2002-03 mislam , ali slabo se snajde.

Енкееее, го знам мн добар Голман, Стварно мн ми е Жал.

А Точни се информациите дека се фрлил под Воз ?

Пошо не го гледав натпреварот, Може некој да ги Стави головите да ги видам.?

Позздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom