Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Меси 100% ќе биде накурчен од поразите со Аргентина и ќе игра добро...ако Пеп го пушти во игра...

Од Ибра не очекувам уште сам да ни победува утакмици ќе му треба време да се прилагоди.

Ињеста е ненормален. Тој може да не игра со месеци и да влезе да игра како никогаш да не бил повреден. Пеп може ќе му даде повеќе од 15-20 минути затоа што ќе ни треба во топ форма брзо.

У секој случај ако не ги играме Алвес и Меси ова ќе биде многу тешка утакмица.

Пујол--Пике--Чигрињски--Абидал

Чави-------Туре-----Кеита(Ињеста)

Педро-----Ибра-------Анри

Искрено не сум многу оптимист за вечерва.

овој состав ќе биде само место Анри ќе биде Џефрен :smir:

еве ви линкче : http://www.fcbarcelona.com/web/engl.../lliga/jornada02/Getafe_Barcelona/partit.html

Нешто помалце од пола саат до почетокот, фала богу што ќе не дават на Алфа. Очекувам победа, иако недостасуват некои првотимци. Иниеста ваљда ќе добие 15-20 минути при крајот.

Линк некој што не е од Џастин ТВ?

Иниеста, Меси, Анри, Алвес се на клупа. Во нападот сме со Педро Ибра и Џефрен. Овој на алфа се уби коментирајки го Хефрен.:pos2:

Акси има на алфа пренос, немаш потреба од линк.:)

Каква пречка.:tapp:

Не ми се допаѓа ова...не мириса на добро. Слаба игра :(

Слаба игра на Барса, мада ако Гетафе не искористи шанса во прво полувреме, во второ ќе изгубат...

Аман коментаторов цело време ги меша Џефрeн(Xефрeн:pos:) и Чави :) толку ли не се разликуваат ?

Иниеста, Меси, Анри, Алвес се на клупа. Во нападот сме со Педро Ибра и Џефрен. Овој на алфа се уби коментирајки го Хефрен.:pos2:

Акси има на алфа пренос, немаш потреба од линк.:)

Каква пречка.:tapp:
Па на шпански е Хефрен,на каталонски Жефрен а со Џ у никој случај не е:toe:

Многу многу слаба игра,и Ибра не смееше тоа да го утне во второ мора да се менува нешто оти вака нема шанси ни бод да се извлече.

Леле бе 3+ ја ставив..:tapp:
Ајде, ајде во второ ќе паднат 3 гола. :pos2:

Слабо нешто.:toe:

Ибраааааааааааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: конечнооо ѕверууууу

Браво Ибраааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

VAMOS BARCA!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom