Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво ви тргна сезонава со првиот гол на Бојан. Ај нека му се множат на детето, отсекогаш викав дека ќе биде нешто од него.

Каква асистенција на Дани и Кеита му го закачи аууууууу:vozbud::vozbud:

и со пола состав 2 - 0 хахах ѕверови се дефинитивно :vozbud:

Mozese i podobro ali super e za prva utakmica.Lele umrev Ibra da dade gol:kesa:
aj se nadevam vtoro poluvreme da im turne nekoj:)

Ајде бе Ибра нека даде гол да ми се напрај ќефот :) И шо к*р бара по страна на местото на Анри?

Ајде бе Ибра нека даде гол да ми се напрај ќефот :) И шо к*р бара по страна на местото на Анри?
Цело време го пратам ротира.Ако не си приметил и Меси и Анри и Бојан ротираат ги менуваат местата тоа е дел од тактиката на Пеп за сезонава а и лани се практикуваше и мн често ги збунува противниците така што играчите на барса бегаат од својот чувар и полесно се постигнува гол.

Цело време го пратам ротира.Ако не си приметил и Меси и Анри и Бојан ротираат ги менуваат местата тоа е дел од тактиката на Пеп за сезонава а и лани се практикуваше и мн често ги збунува противниците така што играчите на барса бегаат од својот чувар и полесно се постигнува гол.

Да, ама тој е висок и би требало да ги искористува нафрлените топки, а не да трча и дрибла од страна (бавен е), на пример вториот обид на Кеита со глава, да беше таму Ибра тоа ќе беше гол. Ама остај, си знае Пеп... :smir:

Ибра нема среќа дефинитивно се убаво си прави според мене само уште некој движења за побрзо да се открива и да добива повеќе топки од средината му требаат т.е. веќе знае каква игра практикува барса ама му треба уште некоа утакмица се гледа :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom