Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj so sreka neka ni e Chigrinsky!:barcafan:

Чигрински ке може да игра во Лига на Шампиони?:nesum:

Цело лето се шпекулираше за неговиот трансфер во Барселона, но никогаш немаше ништо конкретно. Кога играше Шахтјор во квалификациите за ЛШ, не се знаеше дали Чигрински ке игра или не наредната сезона во Барса. После тоа Чики излезе со понуда од 25 милиони и овие ја прифатија истата. Не е воопшто крив Чигрински во оваа ситуација.:toe:

Цело лето се шпекулираше за неговиот трансфер во Барселона, но никогаш немаше ништо конкретно. Кога играше Шахтјор во квалификациите за ЛШ, не се знаеше дали Чигрински ке игра или не наредната сезона во Барса. После тоа Чики излезе со понуда од 25 милиони и овие ја прифатија истата. Не е воопшто крив Чигрински во оваа ситуација.:toe:

не ми се верува дадовме 25 милиони?:nesvest: Се надевам ке ги заслужи

И мене не ми се веруваше кога прочитав, но Пеп инсистираше многу за неговиот трансфер. Ваљда мисли дека ќе се вклопи добро (кога веќе Енрике неможеше) и реши да оди на ризик:vozbud:

Инаку како што прочитав, ако управата сака (а изјавија во повеќе наврати дека имаат намера) да му го продолжат договорот на Пеп, овој имал намера да бара повеќе контрола врз трансферите во екипата:vozbud: Ја да сум би му дал комплетна трансфер слобода и би го направил тимот по негова желба. Сепак тој ни ја донесе тројната круна:smir:

Одма треба да му се даде потполна слобода на Пеп за трансфер политиката на Барса, и добро ќе е тоа ако е негов услов за потпишување на нов договор. Навивачите го обожаваат, за играчите да не зборам, легенда е на клубот и првиот тренер на Барселона и првиот во Ла лига кој ја освоил тројната круна. Мислам дека кој и да е треба да му го дозволи тоа , независно дали ќе е Лапорта или новиот претседател што ќе дојде.

А за Чигрински, Пеп изјави дека тој го превзема целиот ризик за него, што би значело дека е премногу уверен во неговите играчките способности, едноставно мора да му веруваме.:smir:

ja pojke go gledav on kako igra nego Barca na supercupot,sala na strana.Ne stvarno igrase odlicno,imase nekoi dobri startovi vrz messi

Ај нека ни е честито тешко изборената победа-со мало канење
него незнам дали сте приметиле дека Барса на некој начин ја неутрализираат со ваков стил на игра(претходно Челзи,а сега и Шахтјор)!?
п.с
не е битно додека вадиме поволен резултат:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom