Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај едно големо ДОБРЕДОЈДЕ за Чигрински и да докажеш зошто Пеп веруваше толку во тебе.

Internazionale 20:45 Barcelona

Првиот натпревар го играме во гости во Милано уште во првото коло на 16 септември.

Добредојде Чагрински, со среќа. :pipi: :smir:

За Ето е факт дека ке биде добро пречекан, вајлда и Ибра од навивачите на Интер, за мене многу поинетересно ке биде како ке се снајде Мота против неговите поранешни соиграчи од средниот ред :raz: Добар играч беше но недоволен за Барса:toe:

П.С. Денес наполни 27 години :smir:

Првата ја играме во гости кај Интер на 16 септември, а на 29ти го пречекуваме Динамо киев на кампот.

Еве го распоредот ...

barcarasporedls.png

Туку за вечер очекувам тим со полна пареа, и освојување на 2рата титула сезонава. Подобро стартување на сезоната со 2 титули неможе да има.:)

Значи ја отвараме овогодинешната ЛШ со спектакал а?

Ако им го брцнеме у гости на Интер ќе биде смеење.

Bojan deneska polni 19 godini.Happy B-Day Bojan ti posakuvam zdravje,sreka i uspeh vo Barcelona:helou:

Среќен роденден Бојан:pipi:

Инаку овие Реалциве ги шитнаа Робен и Снајдер... искрено ме плашеше тоа дека ќе го имаат Роналдо како стартер а Робен како замена.
Сега воопшто не се секирам. Светлосни години сме пред нив во поглед на играта, во поглед на атмосферата во тимот. Така да и оваа година титулата би требало да дојде дома во Барселона :)

Среќен роденден Бојан:pipi:

Инаку овие Реалциве ги шитнаа Робен и Снајдер... искрено ме плашеше тоа дека ќе го имаат Роналдо како стартер а Робен како замена.
Сега воопшто не се секирам. Светлосни години сме пред нив во поглед на играта, во поглед на атмосферата во тимот. Така да и оваа година титулата би требало да дојде дома во Барселона :)

kako li ke se plakat dolgovite i kreditite na perez,ako ne vaka:jaj:

Најискрено и мене ме плашеше бесната клупа на реал, али сеа останаа само првите 11 имиња. По релаксирачки се осеќам сеа. Хунтелар им отиде, Снајдер им отиде, Робен им отиде, а очекувам и Ван дер варт да им отиде.

Нема потреба за грижа мислам, титулата би требало да остане во Барса.:)

Од ланскиот прв состав, до сегашниот имат разлика од небо до земја... така да не се секирам воопшто. Впрочем, ќе се видиме на првото Класико :smir:

Немам читнато кај нив да видам што се дешава....али ако стварно го шитнале Робенчо ондак лошо им се пишува!!! Бес Робен и Снајдер на клупата ќе им биде пеколно тешко цела сезона,+ моменталната форма на Робен е одлична и подобра од на Роналдо, така да ова со "ураганот" Перез како бумеранг ќе им се врати.:smir:

Него вечерашниот натпревар ќе биде интересен. Директен пренос на Канал 5, нема замарање со нетов, слика стакло, ќе биде уживанција.

Составот уште од првата минута би требало да биде најсилниот со исклучок на Иниеста. Нема потреба со него да се ризикува.:toe:
Значи вака некако би изгледал:

--------------------------------Валдес--------------------------------

-Алавес----------Пике---------------------- Пујол-------Абидал-

-----------Чави----------------Јаја------------------Кеита----------

----------------Меси----------Ибра---------------Анри--------------

Зошто мислам дека Максвел ќе стартува ???

Овие имат сличен стил како нашиот. Напаѓаат и одбраната им е поставена понапред. Идентично како нашиот стил на игра. Предноста ја имаме ние со тоа што имаме МНОГУ, МНОГУ повеќе квалитет.

Чави како секогаш би требало да биде главниот организатор на играта, а ако биде расположен Меси за игра, тогаш не би требало да имаме некои големи проблеми:toe:

Чигрински вечерва ќе го има последниот натпревар со Шахтјор. Од понеделник би требало да го гледаме во Барселона.

Едно нешто не ми е јасно... зошто Пеп толку инсистираше на него ? Зошто да се плати толкава сума за играч кој не е докажан во големите лиги. Млад е, али 25 милиони се многу. Некаде читав дека го сакал толку многу зошто совршено би се вклопил во неговата концепција. Млад е, висок, физички спремен. Со Пике би биле совршен тандем.

Но како и да е има време додека да го видиме неговиот прв натпревар одигран во вистинско светло. Сепак треба да се прилагоди на соиграчите и на играта.

Mene pojke mi lici na Marquez,vidov nekoi klipcinja ima slicni takvi dolgi dodavanja ko Marquez,precizen na pasovi,taka da ovie se principte na igracite koti Pep gi saka

И јас мислам дека Максвел ќе стартува, а што се однесува до натпреварот очекувал лесна победа со најмалку 2-3 гола разлика.
Мој тип: 3-1

:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom